Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάμος: Σε ένα διήμερο κατασχέθηκαν 6,5 κιλά χασίς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περισσότερα από 6,5 κιλά χασίς κατάφεραν να εντοπίσουν και να κατασχέσουν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου καθώς και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου.

Τις τελευταίες 36 ώρες οι αστυνομικές διωκτικές αρχές αξιοποίησαν πληροφορίες και με μια συντονισμένη επιχείρηση , κατάφεραν αρχικά να εντοπίσουν 240 γραμμάρια χασίς και στη συνέχεια άλλα 3,1 κιλά. Η άλλη ποσότητα εντοπίστηκε από το αστυνομικό τμήμα Καρλοβάσου.

Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας 38χρονος από τα Κοντακέικα ο οποίος είχε στην κατοχή του 3 κιλά και 150 γραμμάρια χασίς, μια ζυγαριά ακριβείας και σε ένα θερμοκήπιο 2 δενδρύλλια. Ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε και στην οικία δύο φοιτητών στην πόλη του Καρλοβάσου μια αυτοσχέδια φυτεία 15 δενδρυλλίων όπου υπήρχαν λαμπτήρες και όλα τα απαραίτητα μέσα για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι και το αστυνομικό τμήμα Καρλοβάσου έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες που αφορούν υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Παρά το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στην αστυνομική διεύθυνση Σάμου και το μεγάλο κύμα μεταναστών οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να εξαρθρώσουν κυκλώματα ναρκωτικών που δρούσαν σε διάφορα σημεία του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Ξύπνησαν με σεισμό 4,6 Ρίχτερ – Τι λένε οι σεισμολόγοι…

Πάτρα:Σκηνές ”ροκ” σε εκκλησία-Το κόλπο ιερέα,για να αυξήσει το εισόδημά του!

Κρήτη:Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!


Ηράκλειο:Το μεθύσι έφερε πυροβολισμούς – Έλληνας εναντίον αλλοδαπού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε