Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάρωσαν τα πάντα τη νύχτα οι ληστές

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Από τις οκτώ ξεκίνησαν οι ληστείες και δεν τέλειωσαν παρά τα χαράματα, από το κέντρο της Αθήνας ως τη Λυκόβρυση και την Παιανία έγιναν έξι “χτυπήματα”

Η “μικρο-εγκληματικότητα” σαρώνει, οι δράστες χτύπησαν από βιβλιοπωλεία μέχρι τα “συνήθη θύματα” περιπτεράδες και ταξιτζήδες.

Ο κύκλος των ληστειών ξεκίνησε χθες απ’ το Περιστέρι όταν ένας άνδρας εισέβαλε κρατώντας όπλο στο βιβλιοπωλείο της οδού Πελασγίας. Ο δράστης άρπαξε τα χρήματα και έγινε “καπνός”.

Ακολούθησε η ληστεία σε βάρος ταξιτζή στην Παιανία με τον δράστη να παίρνει απ’ τον άτυχο οδηγό ως και τη χρυσή αλυσίδα απ’ το λαιμό.

Στη συνέχεια έγιναν τέσσερις ληστείες μέσα σε μισή ώρα. Στις 04:13 στο Χαλάνδρι, συμβολή των οδών Παπανικολή και Αριστοτέλους, δυο ληστές μπήκαν με τα όπλα στα χέρια σε βενζινάδικο, επτά λεπτά μετά ένας ληστής άρπαξε τα χρήματα από κατάστημα έτοιμου φαγητού στο Κορωπί στη Λεωφ. Αθηνών- Σουνίου και ένα τέταρτο μετά δυο ληστές άρπαξαν τα χρήματα από έναν περιπτερά στη Νέα Ιωνία στην οδό Ομορφοκκλησιάς. Ο άτυχος άνδρας είχε παρέα, δυο συγγενείς του, όμως κανείς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στη θέα των όπλων.

Λίγο μετά πήρε σειρά ένα ακόμη περίπτερο, στη Λυκόβρυση, στην οδό Σοφ. Βενιζέλου. Ο άτυχος περιπτεράς ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις ληστές που κρατούσαν όπλα. Δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης και απλά τους παρακολούθησε να του αρπάζουν τις εισπράξεις και να φεύγουν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε