Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σατανικό! Ο σεκιούριτι ήταν συγγενής... του ληστή!

Σατανικό! Ο σεκιούριτι ήταν συγγενής... του ληστή!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.07.2010 | 13:19
Πρώτη δημοσίευση: 01.07.2010 | 13:19

Ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο είχαν στήσει τρία άτομα στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά... έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών!


Η υπόθεση αφορά ληστεία σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Ηράκλειο, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο. Η αστυνομία κατάφερε τρεις μήνες μετά να ξεσκεπάσει τους παμπόνηρους δράστες και να τους συλλάβει!

Ο πρώτος από τους συλληφθέντες είναι ένας 57χρονος που μπήκε και έκανε τη ληστεία στη ΔΕΗ με λεία 58.000 ευρώ. Ο δεύτερος συλληφθέντας είναι συγγενής του εξ αγχιστείας και την ώρα της ληστείας είχε... βάρδια ως σεκιούριτη στη ΔΕΗ ! Ο άνθρωπος δηλαδή που κανονικά έπρεπε να σταματήσει τη ληστεία, στην πραγματικότητα ήταν και ο ίδιος... στο κόλπο!

Βγαίνοντας από τη ΔΕΗ με τα λεφτά, ο 57χρονος μπήκε σε ΙΧ όπου τον περίμενε ο δεύτερος συνεργός του - επίσης συγγενικό του πρόσωπο-  και μαζί... εξαφανίστηκαν!

Μάλιστα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός, ότι πριν από 8 μήνες, ο 57χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να ληστέψει το ίδιο υποκατάστημα της ΔΕΗ !

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της ληστείας, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο