Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σατανικό σχέδιο απαγωγής για τα μάτια ενός άνδρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
,,ΦΩΤΟ EUROKINISSI
– Πώς απήγαγε το βρέφος η 38χρονη οικονομολόγος
– Την εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Αιγάλεω
– ‘Εχει άλλα δυο παιδιά
– Στους γονείς του επέστρεψαν οι αστυνομικοί το βρέφος
– Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

‘Ενα σχέδιο χωρίς προηγούμενο είχε καταστρώσει η 38χρονη οικονομολόγος από το Αιγάλεω. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα, ήταν έγκυος αλλά πριν από 6 μήνες απέβαλλε. Δεν είπε τίποτα όμως στον σύντροφό της, ενώ από τον πρώτο της γάμο έχει ένα αγοράκι 10 ετών το οποίο ζεί με τον πατέρα του και ένα κοριτσάκι. 

Επι τρείς ολόκληρους μήνες σχεδίαζε μια απαγωγή γιατί αν ο σύντροφός της μάθαινε οτι έχασε το παιδί φοβόταν οτι θα την εγκατέλειπε. Πήγε την περασμένη Πέμπτη στο μαιευτήριο με σκοπό να κάνει εικονική εισαγωγή, ωστόσο όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν έγκυος δεν της επετράπη η νοσηλεία.

Χθες, στις 9 το βράδυ ξαναπήγε στο μαιευτήριο και άρχισε να περιφέρεται στους διαδρόμους, γεγονός που έκανε εντύπωση στο προσωπικό.

‘Ετσι, σήμερα στις 4.30 το πρωί, φορώντας μια φαρδιά μπλούζα, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο όπου ήταν το βρέφος.
Μπήκε μέσα πήρε το μωρό, το έβαλε κάτω από την μπλούζα της, βγήκε έξω, πήρε ένα ταξί και κατευθύνθηκε στο σπίτι της στην οδό Δωρίδος 3 στον Αγιο Σπυρίδωνα.
 
Ωστόσο, η είδηση είχε μαθευτεί από τα ΜΜΕ και έτσι όταν μια γειτόνισα την είδε να μπαίνει στο σπίτι με ένα μωρό στην αγκαλιά, τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία. Ετσι οι αρχές την εντόπισαν και την συνέλαβαν και επέστρεψαν το βρέφος στην αγκαλιά της μητέρας του.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί πήγε στο νοσοκομείο απάντησε: “Πήγα για να πάρω ένα παιδί”.

“Eυχαριστώ πάρα πολύ την ελληνική αστυνομία και τον ελληνικό λαό για την υποστήριξη . Εύχομαι να μην ζήσει κανείς αυτό που ζήσαμε και ευχαριστώ και την αλβανική πρεσβεία”, δήλωσε ο πατέρας του βρέφους. 



Ο πατέρας χαρούμενος πηγαίνει προς τους δημοσιογράφους ΦΩΤΟ NEWSIT
 
“Είδαν μια γυναίκα με μαύρο παλτό να φεύγει από το δωμάτιο”, δήλωσε νωρίτερα στο Newsit ο εξάδελφος του πατέρα του βρέφους, Αλμπερτ Σιούτι. Δείτε τι δήλωσε

Ωστόσο, συγκλονίζει και προβληματίζει η ευκολία με την οποία κάποιος μπήκε στις 5 το πρωί στο μαιευτήριο και έφυγε ανενόχλητος με ένας βρέφος στην αγκαλιά του.

Το δωμάτιο έχει τρία κρεβάτια όπως αυτό της φωτογραφίας και η 28χρονη μητέρα με το μωρό ήταν ήταν στο τρίτο στο βάθος. Αυτή η λεπτομέρεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις έρευνες της αστυνομίας, αφού ο άγνωστος που πήρε το βρέφος χρειάστηκε να περάσει μπροστά από άλλα δυο κρεβάτια για να φτάσει στο μωρό.

Τι λένε οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν οτι η φύλαξη του νοσοκομείου είναι πλημελλής παρά το γεγονός οτι συνορεύει και με την κατοικία του αμερικανού πρέσβη.

‘Οπως λένε η είσοδος φυλάσσεται μεν 24 ώρες το 24ωρο αλλά το προσωπικό μέσα στο νοσοκομείο δεν επαρκεί αφού είναι μόνο 2 νοσηλεύτριες ανα όροφο.

Η ιδιαίτερα χαμηλή μάντρα του Μαιευτηρίου Ελενα ΦΩΤΟ NEWSIT

“Το περιστατικό συνέβη στις 5 το πρωί και αποκλείστηκε το νοσοκομείο. Το γεγονός είναι λυπηρό και θα διερευνηθεί άμεσα. Διατάχθηκε επίσης ΕΔΕ απο την υπουργό Υγείας για να συνδράμει στις έρευνες της αστυνομίας”, δήλωσε ο γ.γ. του υπουργείου Υγείας, Νίκος Πολύζος. Πρόσθεσε: “Θα είμαστε αυστηροί για να ληφθούν μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί.”

Το χρονικό της αρπαγής

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 05:00 το πρωί. Σύμφωνα με συγγενείς της μητέρας εκείνη την ώρα η νεαρή γυναίκα από την Αλβανία, ξύπνησε γιατί αισθάνθηκε κάτι και είδε μια σκιά να τρέχει έξω από το δωμάτιο.

Τότε συνειδητοποίησε ότι από δίπλα της έλειπε το κοριτσάκι που είχε φέρει στην ζωή πριν από μια ημέρα! Στο συγκεκριμένο μαιευτήριο τα παιδία κοιμούνται μαζί με τις μητέρες τους. Τότε η νεαρή μάνα φώναξε την νοσοκόμα για να την ρωτήσει αν πήρε το παιδί από δίπλα της για να το ταϊσει. Η νοσοκομά της είπε όχι.

Εκεί άρχισαν όλα. Αμέσως γιατροί και νοσοκόμοι άρχισαν να ψάχνουν το βρέφος! Ειδοποίησαν την αστυνομία και αμέσως το νοσοκομείο “σφραγίστηκε” για να μην μπορεί κανείς να βγει, αν ο δράστης ήταν ακόμα μέσα.

Προκείται για μια πρωτοφανή υπόθεση αφού ποτέ δεν έχει γίνει απαγωγή παιδιού μέσα από μαιευτήριο.   


ΦΩΤΟ NEWSIT
 

Η είσοδος του νοσοκομείου έχει κλείσει μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. ΦΩΤΟ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε