Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σάτυρος απότακτος αστυνομικός ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Σάτυρος απότακτος αστυνομικός ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Μια σοκαριστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας με δράστη έναν αστυνομικό και θύματα ανήλικα αγόρια.

 

Απότακτος «επιδειξίας» αστυνομικός ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια, με «παροχή» την ανανέωση του χρόνου παραμονής τους στο διαδίκτυο, στο ίντερνετ καφέ που σύχναζαν. 

Ο 47χρονος «Παύλος» συνομιλούσε με ανήλικους στην Πλατεία Φυτευτή στα Κάτω Πατήσια και σε ίντερνετ καφέ της περιοχής. Τους προσέγγιζε και τους πλήρωνε την ανανέωση της παραμονής τους στο διαδίκτυο.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο «Παύλος», εντοπίστηκε από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να συναντιέται με ανήλικα αγόρια, δύο 13χρονους, έναν 14χρονο, έναν 15χρονο και έναν 16χρονο. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος πριν από 3 χρόνια προσέγγισε αρχικά ένα 11χρονο τότε αγόρι και σταδιακά μέσω αυτού και τους υπόλοιπους φίλους του. 

Μετά από λίγους μήνες τους καλούσε μεμονωμένα ή ομαδικά στο σπίτι του όπου τους υποδεχόταν γυμνός ή με γυναικεία εσώρουχα και ερωτικά αξεσουάρ. Στη συνέχεια τους υποχρέωνε να παρακολουθούν ταινίες πορνό και τους προέτρεπε να αυτό-ικανοποιούνται! Κάτι που έκανε και ο ίδιος ασελγώντας σε βάρος τους.

 
Στη συνέχεια τους έδινε μικρό ποσά για την ανανέωση χρόνου παραμονής τους στο διαδίκτυο. Τους ζητούσε να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους, να τους φωτογραφίζει και τις εικόνες να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο, ενώ τους καλούσε να προσεγγίζουν και άλλους ανήλικους, κατά προτίμηση έγχρωμους για να κάνουν το ίδιο. Κάποια στιγμή απαίτησε να τον προμηθεύσουν χασίς κάτι που αρνήθηκαν τα ανήλικα παιδιά.
Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο 47χρονος σε συνάντηση που είχε με τους ανήλικους, πριν συλληφθεί, τους έδειξε πορνογραφικό υλικό που είχε στο κινητό του, ασελγώντας παράλληλα σε έναν από αυτούς. Το συγκεκριμένο πορνογραφικό υλικό το είχε αναρτημένο και σε ιστοσελίδες που διατηρούσε και διαχειριζόταν. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά είχε αντιληφθεί την «επιδειξιμανία» του, ως έφηβος στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, το 1991 ο κατηγορούμενος είχε μπει στην Ελληνική Αστυνομία, υπηρετώντας σε αστυνομικό τμήμα νησιού του Αργοσαρωνικού.

Εκεί είχε προσεγγίσει τέσσερα ανήλικα αγόρια ασελγώντας σε βάρος τους έναντι αμοιβής. Το 1994 είχε συλληφθεί στα Γιάννενα ως «επιδειξίας» και καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκισης, ενώ το 1996 αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.  Ως απότακτος συνέχισε την δράση του κάνοντας τον «επιδειξία» σε διάφορα πάρκα και πλατείες της Αττικής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα από τον Ιανουάριο του 2008 ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει προφίλ σε διάφορους ιστότοπους, όπου συνομιλούσε με ανήλικους χρήστες, προβαίνοντας σε άσεμνες προτάσεις, ενώ κατείχε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

 
Ο 47χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος τον παράπεμψε στον 5ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί ζήτησαν την προκαταρκτική ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη των ανηλίκων και την ιατροδικαστική τους εξέταση, ενώ θα ζητηθεί άρση απορρήτου για τους λογαριασμούς που διέθετε στις ιστοσελίδες.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε