Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σάτυρος σκορπούσε τρόμο σε ανήλικα κορίτσια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Μαρούσι

Σάτυρος σκορπούσε τρόμο σε ανήλικα κορίτσια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Μαρούσι

– Στα χέρια της αστυνομίας 38χρονος που ασελγούσε ακόμη και σε ανήλικα κορίτσια
– Είχε επιτεθεί και σε σχολική τροχονόμο αλλά και σε μια 47χρονη στην Κυψέλη
– Πως έστηνε καρτέρι στα θύματά του
– Είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή πριν αποφυλακιστεί με όρους
– Συστήθηκε ειδική ομάδα για τη σύλληψή του!

Η άρρωστη δράση ενός 38χρονου σάτυρου έρχεται στο φως μετά τη σύλληψή του από ειδική ομάδα που συστήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Γαλατσίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τις τελευταίες μέρες κλιμάκωσε τις επιθέσεις του και σε μια μέρα επιτέθηκε σε μια σχολική τροχονόμο και σε δυο ανήλικες μαθήτριες!

Στις 11 Νοεμβρίου, ο 38χρονος άνδρας επιτέθηκε και θώπευσε μια σχολική τροχονόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια, την οποία επιχείρησε να παρασύρει σε απόμερο σημείο για να έχουν ολοκληρωμένη επαφή! Όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές, τράπηκε σε φυγή με τη μηχανή του.

Η αρρωστημένη του δράση, όμως, δεν σταμάτησε. Στην ίδια περιοχή, επιτέθηκε σε ένα 12χρονο κοριτσάκι. Με τη μηχανή του, έκλεισε το δρόμο στο παιδί που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο, το έριξε στο δρόμο και άρχισε να το αγγίζει στα γεννητικά του όργανα! Από το σοκ της επίθεσης, το παιδί δεν μπορούσε ούτε να φωνάξει!

Έφυγε από το σημείο με την ίδια μηχανή και πήγε στο Μαρούσι, όπου έστησε καρτέρι κοντά σε σχολείο για να “επιλέξει” το επόμενο θύμα του! Έμελλε να είναι ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο έπιασε από το λαιμό και το παρέσυρε σε απόμερη γωνία για να το θωπεύσει!

Ο ίδιος άνθρωπος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε μια 47χρονη γυναίκα στην Κυψέλη.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συστήθηκε ειδική ομάδα στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Εκείνο που προκαλεί οργή είναι πως ο συγκεκριμένος “άνθρωπος”, στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιες επιθέσεις και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, πριν αποφυλακιστεί με τον όρο να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στο Γαλάτσι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε