Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σεκιουριτάς κατηγορείται ότι διέρρηξε εξοχικό που υποτίθεται ότι φρουρούσε στη Χαλκιδική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για έναν 29χρονο ομογενή, που ταυτοποιήθηκε ως δράστης διάρρηξης που καταγγέλθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε κατοικία Ρωσίδας, 41 ετών, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε 1500 ευρώ, όπως επίσης χρυσαφικά, αξίας 6500 ευρώ. Μάλιστα, μέρος των κλοπιμαίων επιχείρησε τις επόμενες μέρες να πουλήσει σε κατοίκους της περιοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, ο φερόμενος ως δράστης εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, πλην όμως δεν είχε την απαιτούμενη από το νόμο άδεια άσκησης της συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας. Το εξοχικό-“στόχος” περιλαμβανόταν στα σπίτια που η εταιρία-σεκιούριτι είχε αναλάβει να περιπολεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγες μέρες μετά την παραπάνω διάρρηξη ο 29χρονος είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας, μαζί με συνεργό του, σε βάρος γυναίκας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Στο μεταξύ, υπόθεση κλοπής 15 τόνων καρπού ελιάς από δύο αγροκτήματα της Χαλκιδικής, ερευνούν αστυνομικοί του Πολυγύρου. Όπως κατήγγειλε η 49χρονη ιδιοκτήτρια, η κλοπή έγινε το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου, ενώ η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται σε 15.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε