Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σκάνδαλο στον ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας! Έπιασαν για δωροδοκία την προϊσταμένη και μια υπάλληλο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την Αστυνομία θα… “μοιράζονταν” 2.500 ευρώ από πολίτη, για να μη χάσει την άδεια της επιχείρησής του.

“Πρωταγωνίστριες” της υπόθεσης είναι μια 50χρονη υπάλληλος αλλά και η 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ.

Η υπάλληλος, σε συνεργασία με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης, φέρεται να απαίτησε και να έλαβε 2.500 ευρώ, για να άρουν απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ΄εξακολούθηση.

Η καταγγελία που οδήγησε σε συλλήψεις

Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Πιερία, η 50χρονη υπάλληλος, του ζήτησε εκβιαστικά το ποσό των 2.500 ευρώ, για να μην γίνει ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου του.

Σήμερα, σε ραντεβού σε καφενείο της Θεσσαλονίκης, η 50χρονη υπάλληλος έδωσε στο καταγγέλλοντα το έγγραφο που ζητούσε και αφού παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, συνεληφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Υπάλληλος και Προϊσταμένη θα μοιράζονταν τα λεφτά
– Το είχαν ξανακάνει!
Όπως προέκυψε από την εξέταση της, τα μισά από τα χρήματα, προορίζονταν για την 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, ενώ επιπλέον παραδέχτηκε, ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν λειτουργήσει και στο παρελθόν, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Στην συνέχεια συνελήφθη και η 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, η οποία μαζί με την συγκατηγορούμενη της θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Συστήθηκε ως παπάς και… “φέσωσε” το ξενοδοχείο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε