Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Σκότωσα τη μητέρα μου”! – Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο

“Σκότωσα τη μητέρα μου”! – Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο

– Άνδρας μπήκε γεμάτος αίματα σε κατάστημα και είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του
– Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, ο 42χρονος άνδρας έχει συλληφθεί
– Η γυναίκα μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο

Γεμάτος αίματα και με βλέμμα παγωμένο μπήκε σε κατάστημα του Αγίου Δημητρίου ένας άνδρας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει τραυματιστεί. Η απάντηση του άνδρα τον έκανε να παγώσει.
“Σκότωσα τη μητέρα μου” του είπε. Αμέσως ο ιδιοκτήτης που σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζει τον άνδρα ο οποίος είναι 42 ετών και κυρίως ότι υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον άνδρα και στη συνέχεια πήγαν ως το σπίτι του για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι ο άνδρας τον τελευταίο καιρό είχε προστριβές με τη μητέρα του γιατί τον πίεζε να βρει δουλειά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα όπου εμφανίστηκε ο δράστης, είδαν τη γυναίκα αιμόφυρτη πεσμένη στο πάτωμα. Όπως διαπίστωσαν είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ήταν στη ζωή, βαρύτατα όμως τραυματισμένη.

Ο 42χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε