Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σοκ στα Πατήσια: Τον σκότωσε επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του!

Σοκ στα Πατήσια: Τον σκότωσε επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του!

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στις 03:00 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στα Πατήσια. Ένα άγριος ξυλοδαρμός δυο φίλων από έναν πολίτη που θίχτηκε επειδή του έκαναν παρατήρηση για τον σκύλο του… Ο ένας από τους δυο φίλους, ξεψύχησε, λίγες μέρες μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03:00 σε ένα αλσύλλιο της οδού Αχαρνών στα Πατήσια. Ένας 38χρονος και ένας 36χρονος από την Μολδαβία κάθονταν στο παγκάκι ενός πάρκου και μίλαγαν. Στο ίδιο πάρκο περπατούσε μαζί με τον σκύλο του ένας άντρας, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι δύο φίλοι φέρονται να έκαναν παρατήρηση στον άντρα για τον σκύλο του. Υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα τους. Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται εκνευρισμένος να πήρε τηλέφωνο ένα φίλο του για να έλθει στο πάρκο.

Πράγματι λίγο αργότερα έφθασε στο πάρκο ο φίλος του κρατώντας έναν λοστό!  Τότε, ξεκίνησαν να χτυπούν με μανία στο κεφάλι και διάφορα σημεία τους σώματός τους τους δυο φίλους που, προηγουμένως, έκαναν την παρατήρηση για τον σκύλο.

Οι δύο φίλοι μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ οι δράστες έγιναν καπνός. Ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον 36χρονο φίλο του δεν ήταν τόσο θετικά, καθώς την Πέμπτη (22.03.2017) άφησε την τελευταία του πνοή καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έλαβαν κατάθεση από το δεύτερο θύμα της επίθεσης, ενώ αναζητούν άλλους μάρτυρες του περιστατικού και εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται να είναι κάτοικοι της περιοχής.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε