Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σοκ στα στέκια της παράνομης πορνείας στην Πάτρα – Ομαδικός βιασμός 13χρονου

Σοκ στα στέκια της παράνομης πορνείας στην Πάτρα – Ομαδικός βιασμός 13χρονου

Κυρίαρχο θέμα στην τοπική κοινωνία των Βραχναιϊκων και των Τσουκαλαιϊκων στην Πάτρα, αποτελεί τα τελευταία 24ωρα μια συγκλονιστική υπόθεση με πρωταγωνιστή ένα ανήλικο αγόρι, που φαίνεται ότι εκδιδόταν σε παράνομες πιάτσες αγοραίου έρωτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, πριν από τέσσερα εικοσιτετράωρα βρέθηκε ημίγυμνος σε παραλιακή τοποθεσία των Τσουκαλαιϊκων ένας 13χρονος τσιγγάνος.

Σύμφωνα με το patrastimes, το αγόρι εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση από ψαράδες, να κάθεται σε παγκάκι σε περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο

Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, το αγόρι είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο σημείο με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα τέσσερις άντρες.

Οι πληροφορίες θέλουν οι τέσσερις, νεαροί σε ηλικία, άνδρες να συνευρέθηκαν – με τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού έναντι οικονομικού ανταλλάγματος – σεξουαλικά μαζί του και στη συνέχεια να μπήκαν στο αμάξι και να τον εγκατέλειψαν σε κακή κατάσταση στην παραλία.

Το παιδί βρέθηκε ημιλιπόθυμο και μετα απο ενημέρωση των δικών του μεταφέρθηκε στον οικισμό των ΡΟΜΑ στα Βραχναίϊκα.

Οργιάζει η παράνομη πορνεία

Όπως αναφέρει το patrastimes, στην περιοχή οργιάζει ο παράνομος αγοραίος έρωτας, και μάλιστα ακόμα και το παλιό φυλάκιο του ΟΣΕ έχει μετατραπεί σε ανεπίσημο οίκο ανοχής .

Σε πιάτσα έχει επίσης – όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι μετατραπεί τόσο ο χώρος δίπλα από τον σταθμό του ΟΣΕ στα Βραχναιϊκα, όσο και οικόπεδο το οποίο βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του χωριού.

Το αντίτιμο – ανάλογα με την ηλικία και τις “παροχές” – ανέρχεται σε 5 , 10 και 15 ευρω και το ρόλο του μεσάζοντα έχουν συγκεκριμένα άτομα, γνωστά στους κατοίκους της περιοχής…

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

1930: Ο πρώτος ελληνοτουρκικός ποδοσφαιρικός αγώνας …διακόπηκε

Σύλληψη δουλεμπόρου και 20 μεταναστών στη Λέσβο

“Σπίτι του Νερού” στην Πάτρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε