Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σοκ στο Φάληρο- Ο αδελφός του θύματος ο δράστης της στυγερής δολοφονίας

Το μπαλκόνι του σπιτιού του θύματος.Φώτο Newsit
Το μπαλκόνι του σπιτιού του θύματος.Φώτο Newsit

– Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί
– Πως δικαιολόγησε την πράξη του ο αδελφοκτόνος
– Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει την προσοχή τους στο άμεσο περιβάλλον του 20χρονου όμως κανείς δεν περίμενε πως ο ίδιος του ο αδελφός θα ήταν εκείνος που τον δολοφόνησε άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, πλάι στο δωμάτιο των γονιών και των αδελφών τους.

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη αλλά είναι χτυπημένος και στο πρόσωπο. Η οικογένεια είχε και δύο σκυλιά τα οποία δεν αντέδρασαν κατά την εισβολή του “αγνώστου”. Αυτό το στοιχείο κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών. Επίσης ούτε τα υπόλοιπα 4 αδέλφια και οι γονείς του 20χρονου δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Όλα οδηγούσαν προς την κατεύθυνση οικείου προσώπου.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η μητέρα και τα αδέλφια του 26χρονου παρά το σοκ από το χαμό του άλλου παιδιού έστρεψαν και εκείνοι τις υποψίες τους σ’ εκείνον. Η συμπεριφορά του, λέγεται, ήταν αλλοπρόσαλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν τα υπόλοιπα αδέλφια του είπαν ότι τον υποπτεύονται εκείνος τους απείλησε να μην πουν τίποτα στην αστυνομία.

Ο 26χρονος αδελφοκτόνος ψέλλισε ως δικαιολογία για το φρικτό έγκλημα το γεγονός, όπως είπε, ότι ο αδελφός του ζητούσε διαρκώς χρήματα και πως οι γονείς τους ήταν φτωχοί και δεν μπορούσαν να του τα δώσουν.

Το φρικτό θέαμα αντίκρισαν στις 10 το πρωί οι γονείς του παιδιού όταν άνοιξαν την πόρτα καθώς καθυστερούσε να ξυπνήσει. Ο πατέρας του παιδιού, αιγυπτιακής καταγωγής, υπέστη σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Φωτο Newsit: Αποτυπώματα απο το αυτοκίνητο

Το δρομάκι που βγάζει στο δωμάτιο του 20χρονου

Δείτε το σχετικό video από το δελτίο του Alter

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε