Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σωρεία επιθέσεων και ληστειών μέσα σε λίγες ώρες

Σωρεία επιθέσεων και ληστειών μέσα σε λίγες ώρες

Στα ύψη η εγκληματικότητα στο Λεκανοπέδιο με σωρεία ληστειών και αιματηρών επιθέσεων μέσα σε λίγες ώρες.

Στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Αδμητού 44, τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν σε 35χρονο και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια του πήραν 700 ευρώ. Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.

Στη Δάφνη, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι στην οδό Αμφικράτους 38. Αφαίρεσαν με τη βία από τον 36χρονο ιδιοκτήτη 300 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έτσι όχι μόνο του πήραν τα λεφτά του αλλά του έκλεψαν και το αυτοκίνητο και διέφυγαν με αυτό.

Στο Κορωπί, στην οδό Αγίας Μαρίνας 104, τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν με όπλο σε 36χρονο την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και του απέσπασαν τσαντάκι μέσης με 250 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια εισέβαλλαν σε κατάστημα ψιλικών που βρισκόταν δίπλα αποσπώντας από τον 51χρονο ιδιοκτήτη 1.000 ευρώ, τηλεκάρτες και κούτες τσιγάρων.

Στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Πεισιστράτους, τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, εξανάγκασαν αλλοδαπό οδηγό ΙΧ να βγει από αυτό. Στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν τα λεφτά του, χρυσές αλυσίδες και του πήραν και το αυτοκίνητο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία γυναίκα η οποία δέχτηκε επίθεση απο αγνώστους, που είχαν βάλει στο μάτι την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις επτά το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Ιωνία. Οι δράστες ξέφυγαν και αναζητούνται. Παρόμοιο περιστατικό και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην οδό Καπανέως. Άγνωστος επιτέθηκε σε γυναίκα και προσπαθώντας να της αφαιρέσει την αλυσίδα της, την τραυμάτισε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Τα ξημερώματα, στην λεωφόρο Ηλιουπόλεως, δύο άνδρες επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί και του αφαίρεσαν τις εισπράξεις του. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. Επίσης, τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος δύο άνδρες με την απειλή όπλου, ανάγκασαν ιδιοκτήτη περιπτέρου να τους δώσει τις εισπράξεις του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε