Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σώρρας: Η αποκάλυψη για το που βρίσκεται είναι στο internet

Σώρρας: Η αποκάλυψη για το που βρίσκεται είναι στο internet
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2017 | 07:21
Πρώτη δημοσίευση: 20.03.2017 | 07:21

Ειδική ομάδα... Σώρρα έχει συσταθεί από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Βαϊα Ρουγκλίου, που καταδικάστηκαν για υπεξαίρεση.

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα θεωρείται ότι τον ενημέρωσε λίγο πριν την ποινή ότι η εξέλιξη δεν θα είναι καλή και το ζεύγος πήρε την απόφαση να εξαφανιστεί.

Θεωρείται ότι το σχέδιο προϋπήρχε και πως ο Αρτέμης Σώρρας είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του καιρό πριν.
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να διέφυγε προς Ιταλία και έτσι γίνονται έρευνες τόσο σε τουριστικά γραφεία όσο και στο λιμάνι για τον εντοπισμό της πιθανής διαδρομής του αν και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πιθανότατα χρησιμοποίησε ιδιωτικό μέσο για να διαφύγει από την περιοχή.
Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ωστόσο ότι τα ίχνη του Σώρρα δεν θα βρεθούν από τις κάμερες σε λιμάνια και δρόμους, αλλά από το internet. Έτσι αναζητείται το τελευταίο ίχνος που άφησε.
Κάνουν δηλαδή ανάποδα τη διαδρομή που ακολούθησε το βίντεο με το “διάγγελμά” του μέχρι να ανέβει στο youtube. Θέλουν να εντοπίσουν από που “ανέβηκε” για να εντοπίσουν την περιοχή όπου το βίντεο γυρίστηκε και εκεί να αναζητήσουν και το πιθανό κρησφύγετο.
Ο κόμβος μετάδοσης και αποστολής του βίντεο μπορεί να είναι διαφορετικός από εκείνον που “ανέβηκε” το υλικό στο internet, ο Σώρρας δηλαδή μπορεί να έστειλε το υλικό σε συνεργάτη του ο οποίος στη συνέχεια το “ανέβασε” και έτσι τώρα αναζητείται ολόκληρη η διαδρομή.

 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Συγκέντρωση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στη Θεσσαλονίκη [vid] Συγκέντρωση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στη Θεσσαλονίκη [vid]
  2. Ετοιμάζει την... επανεμφάνισή του ο Σώρρας – Θέλει να παραδοθεί η σύζυγός του! Ετοιμάζει την... επανεμφάνισή του ο Σώρρας – Θέλει να παραδοθεί η σύζυγός του!
  3. Αρτέμης Σώρρας: Να παραδοθεί θέλει η σύζυγός του – Αντιμέτωπος με ισόβια ο ίδιος Αρτέμης Σώρρας: Να παραδοθεί θέλει η σύζυγός του – Αντιμέτωπος με ισόβια ο ίδιος
  4. Κατηγορούμενη συνεργάτης Σώρρα: “Βγάλαμε μια αλήθεια στον αέρα” Κατηγορούμενη συνεργάτης Σώρρα: “Βγάλαμε μια αλήθεια στον αέρα”
  5. Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα - Διώκονται και 7 συνεργάτες του Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα - Διώκονται και 7 συνεργάτες του
  6. Αρτέμης Σώρρας: Η άγνωστη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του - Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι! Αρτέμης Σώρρας: Η άγνωστη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του - Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι!