Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Spanish fly lady”: Το “σιρόπι” του βιασμού που χρησιμοποίησε ο δράστης στο Γκάζι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το υγρό του βιασμού έριξε στο ποτό μιας 22χρονης φοιτήτριας από την Αλβανία 31χρονος συμπατριώτης της, οποίος μάλιστα συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και χασίς σε θαμώνες νυχτερινών καταστημάτων στο Γκάζι.

Η 22χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε το βιασμό της στην Α/Τ Πετραλώνων με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των Αστυνομικών, οι οποίοι όμως “έπεσαν” επάνω σε συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών, που ήδη πραγματοποιούσαν επιχείρηση για την σύλληψή του, καθώς ο 31χρονος φέρεται να είναι αρχηγικό στέλεχος συμμορίας εμπορίας ναρκωτικών στο Γκάζι.

Ναρκωτικά και βιασμός

Μάλιστα στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 32γραμ. Χασίς, 28 γρμ. κοκαΐνη και ένα μπουκαλάκι με το υγρό των βιασμών, το οποίο έφερε την επωνυμία “Spanish fly lady”.

Πρόκειται για το ίδιο υγρό που έριξε ο ίδιος στο ποτό της 22χρονης φοιτήτριας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 22χρονη κοπέλα, η ίδια μαζί με φίλους της διασκέδαζε σε νυχτερινό κλαμπ στο Γκάζι την περασμένη Τετάρτη.

Στην ίδια παρέα προστέθηκε στην συνέχεια και ο 31χρονος και από εκεί και έπειτα η κοπέλα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ζαλάδα, με αποτέλεσμα ο δράστης να προσφερθεί προκειμένου να την μεταφέρει στην οικία της.

Βέβαια πήγε την κοπέλα σε κοντινό ξενοδοχείο όπου και την βίασε. Μάλιστα τις κινήσεις του έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου, όπου φαίνεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να μπαίνει στο ξενοδοχείο υποβαστάζοντας την κοπέλα. Ενώ στην συνέχεια φεύγοντας διακρίνεται στην εικόνα να μεταφέρει πια λιπόθυμη την 22χρονη, στο αυτοκίνητο του.

Ο δράστης μετά την σύλληψη του ομολόγησε τόσο την πράξη του βιασμού όσο και την ενεργό εμπλοκή του στην συμμορία που προωθούσε ναρκωτικά στους θαμώνες των καταστημάτων στο Γκάζι.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε