Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στα χέρια της αστυνομίας τρεις αδίστακτες συμμορίες

Στα χέρια της αστυνομίας τρεις αδίστακτες συμμορίες

Κλοπές σε σπίτια, όταν μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ήταν μέσα οι ιδιοκτήτες, συμμορία που έκανε ληστείες σε καταστήματα και άλλη μία για κλοπές χαλκοσωλήνων από πολυκατοικίες εξάρθρωσε η Ασφάλεια.

Χθες το πρωί στο Ίλιον, συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 32 και 31 ετών. Λίγο πριν είχαν διαρρήξει την κεντρική είσοδο σπιτιού και μπήκαν για να κλέψουν, αλλά ευτυχώς έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες ήταν μέλη ομάδας που χτυπόύσε πρωινές κυρίως ώρες, στην περιοχή του Ιλίου, έμπαιναν σε σπίτια και αφού τα έκαναν άνω κάτω, έπαιρναν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα μάλιστα έχουν διαπράξει συνολικά 10 διαρρήξεις και κλοπές.

Την ίδια ώρα, ξαρθρώθηκε η συμμορία των ληστών καταστημάτων όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Αλβανούς, ηλικίας 20, 31, 22 ετών και ένα 38χρονο Έλληνα, που όπως προέκυψε έχουν διαπράξει δέκα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα στο Κορωπί, τα Σπάτα, τα Καλύβια, το Μαρκόπουλο και την Αγία Παρασκευή, με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιών.

Στην κατοχή τους και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα περίστροφο, δύο πιστόλια REPLICA, επτά φυσίγγια, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης, ένα σπρέι πιπεριού, ένα κοντάκι όπλου, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

Τέλος, στην Ελευσίνα συνελήφθησαν δύο 20χρονοι Έλληνες, οι οποίοι αφαίρεσαν από πυλωτή πολυκατοικίας δύο χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου συνολικού μήκους πέντε μέτρων. Τον τελευαταίο μήνα αφαίρεσαν από έξι πολυκατοικίες στην περιοχή της Ελευσίνας, χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: 

Οι αδίστακτοι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα μπροστά στα δίδυμα παιδιά της στην Γλυφάδα!

Προσοχή! Νέα μόδα στις κλοπές αυτοκινήτων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε