Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των επίδοξων ληστών της Σαντορίνης

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των επίδοξων ληστών της Σαντορίνης
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 11.01.2013 | 19:19
Πρώτη δημοσίευση: 11.01.2013 | 19:18

Συνελήφθη και ο τρίτος φετόμενος ως δράστης, ηλικίας 52 ετών, που αναζητούνταν για την απόπειρα ένοπλης ληστείας σε Τράπεζα της Σαντορίνης στις 27 Δεκεμβρίου.

Οι Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δυο από τους τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 37 και 52 ετών.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Περίσσα Θήρας ο 52χρονος, να μένει σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο και συνελήφθη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος, μαζί με έναν 30χρονο που συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου και έναν 37χρονο που συνελήφθη στις 08 Ιανουαρίου, εμπλέκονται στην ένοπλη ληστεία, που απετράπη από την άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας.

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δυο εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 37 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ληστείας από κοινού με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ Ιωάννη του Μιχαήλ και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στα Χανιά.
2. ΓΡΥΛΛΑΚΗ Νικόλαο του Σταύρου και της Αθηνάς, ο οποίος γεννήθηκε το 1960 στα Χανιά.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφνω με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην υποβοήθηση της πληρέστερης εξιχνίασης της ερευνώμενης υπόθεσης, καθώς επίσης στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους Τηλεφωνικούς αριθμούς: 2286022659, 2286022649 του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας. Τονίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα:

Σαντορίνη: ''Άστοχοι'' και άτυχοι οι επίδοξοι ληστές της τράπεζας!Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο