Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός ακόμη άντρα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός ακόμη άντρα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας γίνεται με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Σε βάρος του άντρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Πρόκειται για τον ΤΣΟΥΡΑΚΗ Στυλιανό του Ευτύχιου και της Φωτεινής, ο οποίος γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά, κάτοικος Αττικής.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012, 210-6476464, 210-6476000, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr καιccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι μετά τη σημερινή δημοσιοποίηση, από τους 15 συνολικά συλληφθέντες σε όλη τη χώρα, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητος 8 εξ’ αυτών οι οποίοι συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση με κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), είναι μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς επέφερε σημαντικό «χτύπημα» στην καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ακόμη δυο ανδρών που διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε