Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς

Στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.01.2012 | 00:08
Πρώτη δημοσίευση: 30.01.2012 | 19:02

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης ειδικής ανακρίτριας για την κατηγορία της μη καταβολής ΦΠΑ.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, γνωστός στον κόσμο της μόδας, συνελήφθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή αμέσως μετά την αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο για χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ (πλημμέλημα). Σήμερα ήταν η τρίτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης για οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο και πρώτη φορά που βρισκόταν αντιμέτωπος με κακούργημα.

Η κατηγορία που κόστισε στον γνωστό επιχειρηματία την προσωπική του ελευθερία, αφορά ποσό περίπου 145.000 ευρώ επί συνόλου περίπου 500.000 ευρώ που χρωστά στα δημόσια ταμεία από μη απόδοση ΦΠΑ για το έτος 2011.

Το χρέος αφορά εταιρία η οποία δεν έχει υπαχθεί στη διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως η «Λάκης Γαβαλάς ΑΕ». Ο 60χρονος φέρεται να προσπάθησε σήμερα να ρυθμίσει το χρέος, πλην όμως δεν πέτυχε κάτι αφού η υπόθεση βρισκόταν ήδη ενώπιον ανακριτή και θα έπρεπε να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό εφάπαξ.


Διαβάστε

Ανέκδοτο: Συνελήφθη για 3η φορά ο Λάκης Γαβαλάς

Πάλι ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Το κλάμα του Λάκη Γαβαλά στο κρατητήριο

Κρατούμενος ο Λάκης Γαβαλάς για τα χρέη του - Δικάζεται την Παρασκευή


   Διαδώστε αυτό το άρθρο