Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στην αντιτρομοκρατική 29χρονος – Ύποπτος για συμμετοχή στους “Πυρήνες της Φωτιάς”

Στην αντιτρομοκρατική 29χρονος – Ύποπτος για συμμετοχή στους “Πυρήνες της Φωτιάς”

– Βρέθηκε αποτύπωμά του σε γιάφκα του Βόλου
– Ο 29χρονος έχει συλληφθεί στην Κόρινθο
– Κατηγορείται για συμμετοχή στους “Πυρήνες της φωτιάς
– Έρευνες αυτή την ώρα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ύστερα από αιτημα της αντιτρομοκτατικής και με ένταλμα εισαγγελέα, ο 29χρονος έχει συλληφθεί στην Κόρινθο και κατηγορείται για τη συμμετοχή του στους “Πυρήνες της φωτιάς”. Σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στην Αθήνα και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Αποτύπωμά του βρέθηκε σε γιάφκα στην Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Το όνομά του και η φωτογραφία του αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική άδεια. 

Η αντιτρομοκρατική διεξάγει έρευνες στο σπίτι του στην Κορινθο, αλλά και στην κατοικία του στην Αθηνα, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η μοναδική φορά που ο 29χρονος είχε “μπλεξίματα” με την αστυνομία ήταν πριν από επτά χρόνια, όταν είχε προσαχθεί για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. 

Στις 16 Μαρτίου 2011, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις φορητούς υπολογιστές στη γιάφκα της Νέας Ιωνίας του Βόλου.

Σε έναν από αυτούς, βρήκαν, μεταξύ άλλων, την προκήρυξη ανάληψης της ευθύνης για την αποστολή εκρηκτικού πακέτου κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη και του μπαράζ αποστολής των 14 εκρηκτικών πακέτων την 1η και τη 2α Νοεμβρίου, καθώς και το κάλεσμα αλληλεγγύης προς την Άτυπη Ομοσπονδία Αναρχικών.

Ανάμεσα στα ευρήματα ήταν επίσης οκτώ κοινοί πυροκροτητές και 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δίκη πάνε 18 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”

Βαριές ποινές για τέσσερα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε