Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο δρόμο οι αστυνομικοί για τη δολοφονία των δύο συναδέλφων τους

(ΦΩΤΟ NEWSIT)
(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου της ΓΑΔΑ προχώρησαν οι αστυνομικοί για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους
για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υπηρετούν διακινδυνεύοντας τη ζωή τους για την ασφάλεια των πολιτών.

«Η Αστυνομία είναι σε εγκατάλειψη», κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γιάννης Μακρής, προσθέτοντας ότι “δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάζουμε ανθρώπινες ζωές, όταν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους”.

Ο κ. Μακρής δήλωσε πως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ κατήγγειλε πως “την ώρα της δράσης, όταν κλήθηκαν να συνδράμουν περιπολικά της αστυνομικά δεν υπήρχαν, καθώς απασχολούνταν στη φύλαξη προέδρων ομάδων”.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους αστυνομικούς να παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους, απέχοντας για μισή ώρα από κάθε υπηρεσιακή τους δραστηριότητα, εκτός των επειγόντων περιστατικών.


Οι αστυνομικοί εκφράζουν το αποτροπιασμό τους για το θάνατο των δύο νεαρών συναδέλφων τους και απαιτούν την άμεση, έμπρακτη συμπαράσταση της πολιτείας στις οικογένειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που οδηγούν οι έρευνες για τους δολοφόνους των αστυνομικών – Η συγκλονιστική μαρτυρία του περιπτερά στο Newsit

Τεράστια ερωτήματα για το μακελειό στου Ρέντη – Μόλις 22 και 23 ετών οι νεκροί αστυνομικοί

Οι φωτογραφίες των δύο νεκρών αστυνομικών στου Ρέντη – Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι για λουτρό αίματος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε