Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στο ψυχιατρείο η μακελάρισσα της Ευελπίδων

Στο ψυχιατρείο η μακελάρισσα της Ευελπίδων

Η γυναίκα που με 10 σφαίρες εκτέλεσε μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της πλέον νοσηλεύεται στο Δρομοκαϊτειο καθώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στις φυλακές του Ελαιώνα όπου κρατούνταν.

Η Αναστασία Κίτσα μετά την απόπειρα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί για νοσηλεία στο ψυχιατρείο, ενώ ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης ζητά να της παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια καθώς βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο bloko.gr “Κάνω έκκληση”, λέει συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος, “να μην στερηθεί η Αντωνία Κίτσα την ιατρική παρακολούθηση και την αγωγή που της παρέχουν οι ψυχίατροι του νοσοκομείου, γιατί σε άλλη περίπτωση το διακύβευμα είναι μια ανθρώπινη ζωή. Η ζωή της”.

Το χρονικό του μακελειού στα δικαστήρια:

Η γυναίκα με μια περούκα αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της και ήρεμη μπήκε το πρωινό στις 15 Οκτωβρίου στο κτίριο εννιά των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Κανείς δεν την σταμάτησε. Άλλωστε κανείς δεν πρόσεξε μια ξανθιά γυναίκα ανάμεσα σε δεκάδες ακόμη ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο. Η γυναίκα σύμφωνα με μαρτυρίες κρατούσε κάποιο πανί μέσα στο οποίο είχε τυλίξει το όπλο. Ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου είναι τα γραφεία των ανακριτών και περίμενε. Λίγα λεπτά μετά τις εννιά οδηγήθηκαν στο κτίριο για να παρουσιαστούν στην ανακρίτρια οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του γιου της.

Οι δυο κατηγορούμενοι έφτασαν συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, φορώντας χειροπέδες. Πριν κανείς καταλάβει τι συνέβαινε η γυναίκα προχώρησε έφτασε μπροστά στους δυο κατηγορούμενους, έβγαλε με μια απότομη κίνηση το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί έπεσαν.

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι περισσότερες σφαίρες έπληξαν τον 33χρονο, τον μεγαλύτερο από τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιου της 37χρονης γυναίκας. Μια ακόμη τραυμάτισε στο πόδι τον 25χρονο αδελφό του. Όταν οι αστυνομικοί συνήλθαν από τον αιφνιδιασμό έπεσαν πάνω στη γυναίκα και την αφόπλισαν.

Ήταν όμως αργά για τη ζωή του 33χρονου, που έμελλε να είναι το τρίτο θύμα στη βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο μεταξύ των δύο οικογενειών. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να αποκλείσουν το κτίριο.

Το απίστευτο είναι ότι η γυναίκα έφτασε ανενόχλητη, οπλισμένη μπροστά στο γραφείο της ανακρίτριας. Όλα δείχνουν πως η 37χρονη έχει και συνεργό. Κάποιος πρέπει να της έδωσε το όπλο αφού εκείνη πέρασε τον έλεγχο της κεντρικής εισόδου των δικαστηρίων. Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Ορκίστηκε εκδίκηση στο μνήμα του παιδιού της η δολοφόνος της Ευελπίδων

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος – Στην Ευελπίδων η 37χρονη για το μακελειό

Μεταμφιεσμένη και αποφασισμένη να σκοτώσει – 10 φορές πυροβόλησε μέσα στα δικαστήρια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε