Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στον Εισαγγελέα για τα επεισόδια – Ανάμεσά τους ένας ανήλικος

Στον Εισαγγελέα για τα επεισόδια – Ανάμεσά τους ένας ανήλικος

Τρεις από τους 22 θα οδηγηθούν σε ανακριτή για παραβίαση του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα.

Είκοσι δύο νεαροί μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία σε επεισόδια, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Ένδεκα από αυτούς συνελήφθησαν σε επεισόδια που έγιναν μετά τις 5 το απόγευμα χθες στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, σε κτήριο που τελεί υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι άλλοι ένδεκα συνελήφθησαν σε επεισόδια στο κέντρο, στη λεωφόρο Συγγρού και στο Κουκάκι. 

Τρεις από τους νεαρούς παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, καθώς η δίωξη, που τους ασκήθηκε, είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα.

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων και οι υπόλοιποι 18 οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο από όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από προθεσμία που ζήτησαν για τη δίκη τους.

Οι κατηγορίες, που απαγγέλθηκαν σε βάρος των νεαρών, αφορούν τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη κατοχή όπλου κ.α.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε