Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στον ανακριτή οι 2 κατηγορούμενοι για τους νεκρούς στη Marfin

Στον ανακριτή οι 2 κατηγορούμενοι για τους νεκρούς στη Marfin
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.02.2013 | 07:27
Πρώτη δημοσίευση: 01.02.2013 | 07:27

32 μήνες μετά τα τραγικά γεγονότα με τους 3 νεκρούς στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης. Σήμερα θα παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι. Είναι αντιμέτωποι με κακουργήματα όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξη.

Οι ένας σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει λάβει προθεσμία από τις ανακριτικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική τους γραμμή.

Μετά τις απολογίες των δυο κατηγορουμένων ο εισαγγελέας και ο ανακριτής θα αποφασίσουν για τον αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Οι δικαστικές αρχές κατέληξαν στους συγκεκριμένους δυο κατηγορούμενους αξιοποιώντας μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και στοιχεία από φωτογραφίες και οπτικό υλικό από το σημείο του εγκλήματος.

Στη δικογραφία υπάρχουν μαρτυρίες που αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των δραστών (σε μία περίπτωση κατά 97%), ενώ, σε καταθέσεις γίνεται αναφορά στην παρουσία μίας γυναίκας αλλά και ενός καθοδηγητή,οι μάρτυρες μιλούν για έναν ψηλό άνδρα με σακίδιο που φορούσε τζόκεϊ.

Διαβάστε επίσης:   Διαδώστε αυτό το άρθρο