Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα ο 24χρονος που σκότωσε τον Αλβανό διαρρήκτη

Στον εισαγγελέα ο 24χρονος που σκότωσε τον Αλβανό διαρρήκτη

Η τοπική κοινωνία δηλώνει έτοιμη να σταθεί στο πλευρό του 24χρονου από την Παιανία που χθες κατά τη διάρκεια μπαράζ διαρρήξεων και αφού δυο ληστές είχαν μπει στο σπίτι του και είχαν απειλήσει τη μητέρα του πήρε το όπλο και τον νόμο στα χέρια του πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον έναν από τους δύο Αλβανούς κακοποιούς.

Συντετριμμένος ο νεαρός φοιτητής μετά την πράξη αυτοδικίας παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πλέον δηλώνει πέρα από τις ποινικές συνέπειες σκέφτεται πάνω απ’ όλα πως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή

“Ανεξάρτητα από τις ποινικές συνέπειες έχω φορτώσει τη συνείδησή μου ότι σκότωσα έναν άνθρωπο. Έκανα κάτι που δε το σκέφτηκα ποτέ για τον εαυτό μου. Βρέθηκα και βίωσα σκηνές σαν αυτές που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες. Ξαφνικά βλέπω δύο ληστές να πάνε να σκοτώσουν τη μητέρα μου”, είπε στους δικηγόρους του ο 24χρονος που σήμερα στις εννιά θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία περιγράφει το χρονικό ενός προαναγγελθέντος περιστατικού, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, λένε, καθώς καταγγέλλουν πως είναι απροστάτευτοι απέναντι σε κακοποιούς που δρουν στην περιοχή κάνοντας συνεχείς εισβολές στα σπίτια

Χθες τη νύχτα, λένε, όλη η γειτονιά ήταν στο πόδι μετά την τριπλή εισβολή σε σπίτια από τους δύο κακοποιούς. (Διαβάστε εδώ ολόκληρο το χρονικό), δεν κοιμόμαστε λένε στο newsit κάνουμε σκοπιά τη νύχτα προσπαθώντας να φυλάξουμε τα σπίτια μας.

Διαβάστε επίσης:
“Φόρτωσα τη συνείδησή μου με ένα έγκλημα, σκότωσα έναν άνθρωπο”

Πυροβόλησε και σκότωσε τον ληστή που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του στην Παιανία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε