Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Στόχος των ληστών οι ηλικιωμένοι! Τους παρακολουθούν και μπαίνουν στα σπίτια τους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες δε διστάζουν να τους κάνουν μαύρους στο ξύλο, για να τους πάρουν τα λεφτά!

Δύο νέα περιστατικά έγιναν μόνο το τελευταίο 24ωρο και είναι ενδεικτικά του τρόπου που λειτουργούν οι κλέφτες…
Τα ξημερώματα τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου, στο Κεφαλάρι Κορινθίας, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο αδερφός του.
Οι τρεις γεροδεμένοι άνδρες τα έβαλαν με τα δυο γεροντάκια τα οποία μάλιστα απειλούσαν ότι θα χτυπήσουν, αν δεν τους έδιναν όσα χρήματα είχαν.
Τελικά οι ηλικιωμένοι τους έδωσαν τα λεφτά τους και οι δράστες έφυγαν σαν κύριοι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο Παλαιοχώρι Αμφίκλειας δύο ληστές έκαναν μαύρο στο ξύλο έναν 87χρονο (!), ο οποίος καθόταν ανυποψίαστος στην αυλή του σπιτιού του.
Του είπαν ότι τους χρωστάει λεφτά ο γιος του κι εκείνος προθυμοποιήθηκε να τους τα δώσει. Την ώρα που έβγαζε το κομπόδεμα, οι ληστές άρχισαν να τον χτυπούν παίρνοντάς του τελικά όλες του τις οικονομίες, 4.000 ευρώ…

Την εβδομάδα που πέρασε, αντίστοιχη επίθεση μέσα στο σπίτι του είχε δεχθεί και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Ρόδο. Οι ληστές μπήκαν μέσα και δε δίστασαν να χτυπήσουν το ζευγάρι για να πάρουν λεφτά.

Στη Μεσσηνία, όχι ένας αλλά 5 κουκουλοφόροι τα έβαλαν με ένα ζευγάρι ηλικίας 84 και 86 χρόνων, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Βασάνισαν τους ηλικιωμένους, τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και τους έδεσαν για να μη μπορούν να καλέσουν βοήθεια!

Ανάστατοι οι ηλικιωμένοι αλλά και οι οικογένειές τους, αφού πλέον οι ληστές φαίνεται πως βάζουν στόχο τα άτομα προχωρημένης ηλικίας, τα παρακολουθούν και κάνουν τις επιθέσεις τους τη νύχτα, μέσα στα σπίτια των γερόντων…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε