Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκλονισμένος ο Μποτρίνι από την αυτοκτονία του επιχειρηματία!

Το εστιατόριο του άτυχου επιχειρηματία. ΦΩΤΟ NEWSIT
Το εστιατόριο του άτυχου επιχειρηματία. ΦΩΤΟ NEWSIT
“Την Κυριακή δεν είχε χρήματα να μας πληρώσει” λέει στο NewsIt o σεφ του άτυχου επιχειρηματία που αυτοκτόνησε.
 

Τα χρέη οδήγησαν στην απόγνωση τον 42χρονο επιχειρηματία. 11 άτομα αυτοκτόνησαν στο εξωτερικό μετά τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες εκπομπές! Ο  ιδιοκτήτης  του εστιατορίου ¨Μπλέ Χταπόδι”  στο Κερατσίνι Μιχάλης Μπόφος, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με ένα τραγικό τρόπο, γιατί σύμφωνα  τα οικονομικά της επιχείρησής του πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Το NewsIt  βρέθηκε στο εστιατόριο “Μπλε Χταπόδι” στο Κερατσίνι και μίλησε με το σεφ του αυτόχειρα. Ο σεφ αποκάλυψε ότι το μαγαζί παρά τα χρήματα που είχανε επενδυθεί, δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή ο Μιχάλης Μπόφος δεν είχε όλα τα χρήματα της μισθοδοσίας του προσωπικού και ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος.

“Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση του Μιχάλη στην εκπομπή του κ.Μποτρίνι είχαμε κόσμο” λέει στο ΝewsIt o σεφ του μαγαζιού.’ Μετά μειώθηκε πάλι η πελατεία”…

Όλοι στη γειτονιά είναι συγκλονισμένοι από το χαμό του εστιάτορα και έχουν να πούνε γι΄αυτόν μόνο καλά λόγια.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός προχθες στις 5 το απόγευμα μέσα στο δωμάτιό του.Σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι έγινε η κηδεία του
 

«Πρέπει να πάμε καλά… Η ζωή δεν είναι αστείο. Και εδώ μιλάμε για ζωή, για επιβίωση» έλεγε ο σεφ κ. Εκτορας Μποτρίνι, παρουσιαστής του ριάλιτι του Αlpha «Εφιάλτης στην κουζίνα», όταν στο δεύτερο κιόλας επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού στις 16 Οκτωβρίου 2009 επισκεπτόταν το εστιατόριο «Μπλε χταπόδι» στο Κερατσίνι.  

Οι δύο ιδιοκτήτες της ψαροταβέρνας, ο Μιχάλης Μπόφος και ο κ. Πασχάλης Ιωάννου, δήλωναν απεγνωσμένοι βλέποντας την επένδυσή τους, ύψους 500.000 ευρώ, να μην ξεπερνά τα τέσσερα κουβέρ την ημέρα. Ηταν οδηγοί νταλίκας προτού αποφασίσουν να ανοίξουν εστιατόριο. Ο Μιχάλης τα παράτησε και αφιερώθηκε στο νέο του απόκτημα. Ο Πασχάλης συνέχιζε αμφότερες τις εργασίες.

 
«Ο Μιχάλης έχει φτάσει στα όριά του και το κλίμα “χαβαλέ” στην κουζίνα πρέπει να αλλάξει…» συνέχιζε ο σεφ, χωρίς να ξέρει ότι πέντε μήνες αργότερα τα λόγια του θα έβγαιναν προφητικά: Ο 40χρονος Μιχάλης Μπόφος τον επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο, βάζοντας τέλος στη ζωή του όταν κρεμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στο Κερατσίνι. Ενα σπίτι το οποίο προσπαθούσε να πουλήσει για να αντεπεξέλθει στα οικονομικά του ανοίγματα. Πίσω του άφησε γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά, ενώ διενεργείται προανάκριση και έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Στο NewsIt μίλησε και ο συνέταιρος του Μ.Μπόφου, Πασχάλης Ιωάννου αν και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση:  “Ο Μποτρίνι μας βοήθησε και όταν έκλεισαν οι κάμερες. Έχει επικοινωνήσει μαζί μου και ο άνθρωπος είναι συγκλονισμένος!”

Το εστιατόριο "Μπλε χταπόδι"

 
Το οικονομικό «δηλητήριο» του «Μπλε χταποδιού», όπως ατυχώς ονόμασαν το εστιατόριό τους, καθώς το τσίμπημα αυτού του είδους που εμφανίζεται σε Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό μπορεί να είναι ως και θανατηφόρο, δεν μοιάζει να ήταν η μόνη αιτία που οδήγησε τον 40χρονο στην αυτοκτονία. Ο φίλος και συνέταιρός του, άλλωστε, αποφάσισε να κρατήσει την επιχείρηση. Ωστόσο η επιχείρηση ως και την ημέρα προβολής του επεισοδίου και ύστερα από 13 μήνες λειτουργίας τότε, δεν απέφερε «ούτε ένα ευρώ στην τσέπη». 

Ο ίδιος ο κ. Μποτρίνι, αντιλαμβανόμενος την οικονομική πληγή τους, προσπάθησε αποστέλλοντας δικό του σεφ να τους βοηθήσει,  μια κίνηση που οι ίδιοι διαφήμιζαν στη σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook για το εστιατόριό τους. Η ποιοτική όμως αναβάθμιση της κουζίνας και η από τηλεοράσεως διαφήμιση δεν ήταν αρκετές…

Το NewsIt επικοινώνησε με το συνέταιρο του Μιχάλη Μπόφου, κ. Πασχάλη Ιωάννου, οποίος επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό χωρίς όμως  να πει περισσότερα για το τραγικό θάνατο του συνεταίρου του.

Στο εξωτερικό 11 άτομα έβαλαν τέλος στην ζωή τους μετά την συμμετοχής τους σε παρόμοια παιχνίδια – ριάλιτι!

.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε