Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονίζει η απολογία του συζυγοκτόνου! Την αποτελείωσε με ένα πιρούνι στο κεφάλι!

Συγκλονίζει η απολογία του συζυγοκτόνου! Την αποτελείωσε με ένα πιρούνι στο κεφάλι!

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες δολοφόνησε τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του ο 50χρονος Αλβανός στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας, πριν από μερικές ημέρες.

Ο 50χρονος φέρεται σύμφωνα με το cretalive.gr να αποτελείωσε τη σύζυγο του με ένα πιρούνι, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του!

Η 44χρονη δέχθηκε αρχικά 3 χτυπήματα με κάβουρα στο κεφάλι όσο κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο τους. Ο 50χρονος πιστεύοντας ότι την είχε σκοτώσει, βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας: “τη σκότωσα, τη σκότωσα”. Τις φωνές άκουσαν τα παιδιά που έτρεξαν στο σπίτι ενώ μαζί τους γύρισε και εκείνος.

Τότε αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη ζωή και αφού άρπαξε ένα πιρούνι, της έδωσε τη χαριστική βολή καρφώνοντάς το στο κεφάλι!

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε με την επιστροφή της οικογένειας από την Αλβανία όπου είχαν πάει για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τα παιδιά τους, ηλικίας 18, 16 και 13 ετών, βγήκαν αμέσως από το σπίτι για να συναντήσουν τους φίλους τους και το ζευγάρι έμεινε μόνο στο σπίτι.

Ο 50χρονος όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ φέρεται να ζήτησε από τη γυναίκα του να συνευρεθούν ερωτικά. Ο συζυγοκτόνος υποστήριξε στην απολογία του πως εκείνη αρνήθηκε και μάλιστα τον προσέβαλε, απαξιώνοντας τον και αποκαλώντας τον «βρωμιάρη».

Στη συνέχεια η γυναίκα έκανε μπάνιο και ξάπλωσε μέχρι που αποκοιμήθηκε. Τότε ο 50χρονος άρπαξε έναν “κάβουρα”, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και ενώ η σύζυγος του κοιμόταν, την χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι.

Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στην Κρήτη το 2000, ενώ ο 50χρονος ισχυρίζεται πως από το 2005 η γυναίκα του είχε συνάψει ερωτική σχέση με συμπατριώτη του και μάλιστα τους είχε πιάσει επ’αυτοφώρω τρεις φορές.

Ο ίδιος υποστήριξε πως αν και πληγώθηκε από την απιστία της, το πάθος του για εκείνη ήταν τόσο δυνατό που δε μπορούσε να την χωρίσει.

Η 44χρονη φέρεται να του ζητούσε να χωρίσουν, άλλες πάλι όπως ισχυρίστηκε ο συζυγοκτόνος τον απειλούσε ότι θα τον δηλητηριάσει.  Τελευταία τον είχε προειδοποιήσει ότι θα τον εγκατέλειπε με τα παιδιά για να ζήσει στην Ιταλία.

Ο 50χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές Νεαπόλεως κατόπιν σχετικού αιτήματος των συνηγόρων υπεράσπισης, ώστε να βρίσκεται κοντά στα αδέρφια και στα παιδιά του.

Χθες έγινε στην Αλβανία η κηδεία της 44χρονης. Την σορό της συνόδευσαν στην πατρίδα της τα αδέρφια του 50χρονου μαζί με τα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης: Λασίθι: Σκότωσε τη γυναίκα του με έναν ”κάβουρα”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε