Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συλλήψεις μετά την αιματηρή βεντέτα Ρομά στο Ζεφύρι – Φωτογραφίες από τον βαρύ οπλισμό

Συλλήψεις μετά την αιματηρή βεντέτα Ρομά στο Ζεφύρι – Φωτογραφίες από τον βαρύ οπλισμό

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη κατοχή όπλων και κλοπές από οικίες προχώρησαν οι αρχές μετά την αιματηρή βεντέτα δύο οικογενειών Ρομά στο Ζεφύρι με 10 τραυματίες.

Όλα ξεκίνησαν, λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια οικογένεια Ρομά οπλισμένοι με καραμπίνες, επιτέθηκαν σε Μίνι Μάρκετ που διατηρεί η αντίπαλη οικογένεια στην οδό Παναγιάς Γρηγορούσης. Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο λαιμό η 15χρονη κόρη της οικογένειας. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε για το σπίτι της.

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11:00 η οικογένεια που δέχθηκε την βραδινή επίθεση, μαζί με συγγενείς της, όλοι οπλισμένοι με καραμπίνες, επιτέθηκαν στο σπίτι του αντιπάλου με απανωτούς πυροβολισμούς.

Ταμπουρωμένα μέσα στο σπίτι τα μέλη της αντίπαλης οικογένειας απήντησαν με πυρά στους επιτιθέμενους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά και εκατέρωθεν 9 άτομα, ανάμεσα τους και 6 ανήλικα παιδιά.

Ευτυχώς όλοι οι τραυματίες και κυρίως τα παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά και βέβαια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Στην περιοχή του Ζεφυρίου έχουν ήδη αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς ο φόβος για την γενίκευση αυτής της άγριας βεντέτας ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή. Μέχρι στιγμής τα αίτια τις βεντέτας δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε