Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Συμμορία έστηνε ενέδρες μπροστά από τα ΑΤΜ

Συμμορία έστηνε ενέδρες μπροστά από τα ΑΤΜ

Ενέδρες έξω απο τράπεζες έστηναν δύο 25χρονοι ομογενείς απο το Καζακστάν και τη Ρωσία και άρπαζαν τις τσάντες κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, που έκαναν αναλήψεις χρημάτων.

Οι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες της ομαδας ΔΙΑΣ στις Αχαρνές, λίγο μετά την τελευταία τους επίθεση, χθες το πρωί, κατά την οποία ο ένας αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 63χρονη πορτοφόλι, που περιείχε 450 ευρώ, βιβλιάριο καταθέσεων και την αστυνομική της ταυτότητα. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του. Δεν πρόλαβαν, ωστόσο, να απομακρυνθούν.

Από την προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο οι δύο 25χρονοι διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο, τρεις ληστείες (δύο στις Αχαρνές και μία στον Γέρακα) σε βάρος ατόμων, που μόλις είχαν κάνει ανάληψη χρημάτων από υποκαταστήματα Τραπεζών. Στις δύο πρώτες άρπαξαν 6.000 και 10.000 ευρώ και στην τρίτη, 6.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε