Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συμπληρώνεται το παζλ της δολοφονίας Ζουγανέλη: Τι βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της Πολωνής ερωμένης του…

H αστυνομία της Πολωνίας ειδοποίησε την ελληνική ότι στο σπίτι της γυναίκας που φέρεται να ενορχήστρωσε τη δολοφονία του επιχειρηματία βρέθηκαν…

120.000€. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, οι αστυνομικοί σε Πολωνία και Ελλάδα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέρος των χρημάτων που έκλεψαν από το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία στη Μύκονο, τη μέρα της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Πολωνή ερωμένη του Μίμη Ζουγανέλη και οι δύο συνεργοί της, σκότωσαν τον άτυχο επιχειρηματία και στη συνέχεια έφυγαν από το σπίτι του στη Μύκονο, με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 500.000€. Αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι τα 120.000€ που βρέθηκαν στο σπίτι της χορεύτριας, είναι το μερίδιό της για τη δολοφονία.

Η ερωμένη του Μίμη Ζουγανέλη – που βλέπετε αριστερά στη φωτογραφία – γνώρισε τον επιχειρηματία το 2007 και όπως φαίνεται 3 χρόνια αργότερα ”έστησε” τη δολοφονία του, με τη βοήθεια 2 ανδρών. Όλοι κρατούνται στην Ασφάλεια της Πολωνίας και αναμένεται σύντομα η έκδοσή τους στην Αθήνα.

Ποια είναι η γυναίκα δηλητήριο…
H 28χρονη Πολωνή εργάστηκε ως χορεύτρια στο Space club της Μυκόνου την περίοδο 2004-2007. Το 2007 γνώρισε τον επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και σταμάτησε από το διάσημο club του νησιού των ανέμων. Ξεκίνησε στο club την περίοδο που εργάζοταν σε ξενοδοχείο του νησιού ως λαντζέρισσα .

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε αμέσως μετά το άγριο φονικό. Ένας λιμενικός είδε την “εντυπωσιακή” χορεύτρια να παίρνει το πλοίο της γραμμής το απόγευμα της δολοφονίας. Οι κάμερες στο σπίτι, σε ένα ακόμη γειτονικό αλλά και στο λιμάνι της Ραφήνας “έλεγαν” το ίδιο.

Οι δράστες έκαναν το λάθος να φύγουν οδικώς. Τους “έπιασαν” και άλλες κάμερες, στο δρόμο και στα σύνορα. Η αστυνομία είχε τη διαδρομή τους, ήταν πίσω αρκετές ώρες γνώριζε όμως ότι είχαν πάρει κατεύθυνση για την Πολωνία.

Δεν “τσίμπησαν” ούτε στο τηλεφώνημα που έκανε η 28χρονη κοπέλα στο θύμα με κινητό Πολωνία για να φανεί ότι ήταν στο εξωτερικό. Ήξεραν τα πάντα οι αστυνομικοί και έδωσαν όλα τα στοιχεία στις Πολωνικές αρχές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε