Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Συμβόλαιο θανάτου κατά επιχειρηματία

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Μια γυναίκα από τη Βουλγαρία μαζί με την κόρη και το γιο της “παρήγγειλαν” την άγρια δολοφονία του 66χρονου επιχειρηματία.

Ο 66χρονος είχε βρεθεί από φίλο του δεμένος και νεκρός από ασφυξία καθώς οι δράστες τον είχαν φιμώσει.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν πρώτα απ’ όλες την εκδοχή του οικονομικού κινήτρου, καθώς ο 66χρονος είχε την αποκλειστική εμπορία μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής και είχε μεγάλη επιφάνεια, γρήγορα έστρεψαν την προσοχή τους προς τη Βουλγαρία.
Μια από τις τελευταίες δουλειές του 66χρονου ήταν με μια 62χρονη που είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα μετά από γάμο.
Αυτή η γυναίκα, η 30χρονη κόρη της και ο 28χρονος γιος της είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας και φυσικοί αυτουργοί-δράστες ένας 30χρονος και μία 19χρονη από τη Βουλγαρία.
Η 62χρονη που ομολόγησε με λεπτομέρειες τις πράξεις της, παρακίνησε και έπεισε τα παιδιά της και το ζευγάρι από τη Βουλγαρία, να έρθουν με νοικιασμένο όχημα από τη Βουλγαρία, την ημέρα της δολοφονίας προκειμένου να ληστέψουν τον άτυχο άνδρα και αρπάξουν προϊόντα και μηχανήματα από την αποθήκη του.
Το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου η 62χρονη υπέδειξε στους υπόλοιπους την αποθήκη του θύματος και στη συνέχεια έφυγε για να μην τη δει το θύμα. Η 19χρονη από τη Βουλγαρία έπεισε το θύμα να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος και τότε ο 30χρονος συμπατριώτης της που ήταν κρυμμένος στις σκάλες τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο. Του έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία. Οι δράστες όμως φίμωσαν τόσο σφιχτά τον 66χρονο που πέθανε από ασφυξία.
Ατάραχοι “άδειασαν” το διαμέρισμα, πήραν τα κλειδιά της αποθήκης του επιχειρηματία και αφού την άνοιξαν έκλεψαν τα μηχανήματα τα οποία μετέφεραν στη Βουλγαρία.
Πριν φύγουν άδειασαν τις πιστωτικές κάρτες και τις κάρτες αναλήψεων του άτυχου επιχειρηματία.
Η απληστία τους ήταν όμως αυτή που τους πρόδωσε. Η εγκέφαλος της δολοφονίας θέλησε να εξαργυρώσει μια από τις επιταγές που είχαν κλέψει από το διαμέρισμα και τότε την συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε