Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Συναγερμός στο Πεντάγωνο για δώρο γλάστρα προς τον Μπεγλίτη

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία (πηγές της αντιτρομοκρατικής σημειώνουν πως την υπόθεση χειρίζεται η Κρατική Ασφάλεια), από ένα ασυνήθιστο όσο και ύποπτο περιστατικό που διαδραματίστηκε στην είσοδο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δύο άτομα, ηλικίας περίπου 40 με 45 χρόνων, εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι ανθοπωλείου και οι οποίοι μετέφεραν μία γλάστρα για το γραφείο του κ. Μπεγλίτη. Όπως δήλωσαν, αποστολέας της γλάστρας ήταν στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.Η φρουρά ενημέρωσε το γραφείο του υπουργού, όπου βρίσκονταν αστυνομικός της ασφάλειας του και ο οποίος ζήτησε από στρατιωτικούς της Πύλης και συνεργάτες Μπεγλίτη να περιμένουν, μέχρι να επιβεβαιώσει ο ίδιος πως ο φερόμενος ως αποστολέας είχε στείλει τη γλάστρα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επαλήθευσης και να δοθεί η αρνητική απάντηση από τον αξιωματούχο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι “φορείς” της γλάστρας που προφανώς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά κι άρχισαν να αισθάνονται άβολα, επικαλέστηκαν ότι θα παραδώσουν την γλάστρα στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπεγλίτη κι αποχώρησαν.

Μόλις ο αστυνομικός της συνοδείας Μπεγλίτη έφτασε τρέχοντας στην Πύλη για να επιμεληθεί της σύλληψης των δύο υπόπτων, διαπίστωσε ότι πλέον ήταν πολύ αργά.Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο από το τμήμα ενημέρωσης και προπαγάνδας της Ασφάλειας δεν επιβεβαιώνονται αλλά και ούτε διαψεύδονται, σημειώνουν ότι από τα βίντεο του ΥΕΘΑ έχει αναγνωριστεί ένας από τους δύο κομιστές της γλάστρας, χωρίς όπως είναι φυσικό να γίνεται κάτι παραπάνω γνωστό.

Όπως όμως σημείωναν οι πρώτες και υψηλής αξιοπιστίας πηγές ενημέρωσης, στην ηγεσία ανασύρθηκαν μνήμες από τη διαδικασία λαθών και παραλείψεων κατά τη μεταφορά του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου, που ανατινάχτηκε στις 24 Ιουνίου του 2010 μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και κόστισε τη ζωή στον υπασπιστή του κ. Χρυσοχοΐδη, αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Βασιλάκη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε