Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα στοιχεία για τον άνδρα που απειλεί με όπλο στην ταράτσα του σπιτιού του στο Χαλάνδρι – Φωτογραφίες

ΦΩΤΟ NEWSIT.GR
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Συναγερμός σήμανε στο Χαλάνδρι λίγο μετά τις 21.00. Από εκείνη την ώρα ένας άνδρας, ηλικίας 40-50 ετών, βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού του κρατώντας όπλο! Ο ίδιος την περασμένη Κυριακή είχε επιχειρήσει να βάλει φωτιά στο σπίτι του και τον πρόλαβαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής στο παρά πέντε!

Στο σημείο βρίσκονται ήδη άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ 4-5 διαπραγματευστές της ΕΛ.ΑΣ. έχουν  αναλάβει το δύσκολο έργο. Να πείσουν τον άνδρα να αφήσει το όπλο.

Ο ίδιος άνδρας είχε απασχολήσει την Πυροσβεστική υπηρεσία την περασμένη Κυριακή, όταν “σφράγισε” τα παράθυρα του σπιτιού του και επιχείρησε να το κάψει! Ένας γείτονας, όμως, που αντιλήφθηκε πως κάτι κακό συμβαίνει, ειδοποίησε εγκαίρως την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγω για ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έδωσαν εντολή να σβήσουν τα φώτα στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι του ένοπλου άνδρα για να μην έχει ορατότητα, ενώ έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία ακόμη και στα γύρω στενά.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε