Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνέλαβαν Σεϊσίδη και Σακκά – Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής τα ξημερώματα στη Λακωνία

Συνέλαβαν Σεϊσίδη και Σακκά – Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής τα ξημερώματα στη Λακωνία

– Πάνοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έκαναν επιχείρηση και συνέλαβαν του δύο καταζητούμενους
– Ο Μάριος Σεϊσίδης κατηγορείται για συμμετοχή στη δράση των “ληστών με τα μαύρα”
– Ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί για τη γιάφκα των Πυρήνων στη Νέα Σμύρνη και εξαφανίστηκε αφού αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Ξημερώματα και υπό άκρα μυστικότητα η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Λακωνία. Πάνοπλοι αστυνομικοί έζωσαν το κρησφύγετο και συνέλαβαν τους δύο καταζητούμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αξιοποίησαν πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο ανδρών.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η πληροφορία για το που βρίσκονται οι δύο καταζητούμενοι έφτασε στην αντιτρομοκρατική χθες και αμέσως οργανώθηκε ειδικό κλιμάκιο το οποίο μετέβη στην περιοχή της Λακωνίας το απόγευμα. Η επιχείρηση στήθηκε μέσα σε μερικές ώρες και εκτελέστηκε τη νύχτα.Η σύλληψη έγινε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στη Σπάρτη.

Ο Μάριος Σεϊσιδης από φωτογραφία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μάριος Σεϊσίδης κατηγορείται για συμμετοχή στη συμμορία των λεγόμενων “ληστών με τα μαύρα” και καταζητείται από την αστυνομία επί δέκα χρόνια. Ο Μάριος Σεϊσίδης μαζί με τον αδελφό του Σίμο και τον Γρηγόρη Τσιρώνη είχαν επικηρυχθεί με 600.000 ευρώ για τη συμμετοχή τους σε τουλάχιστον επτά ληστείες με λεία περίπου 700.000 ευρώ από το 2002 ως το 2006.

Ο Κ. Σακκάς την περίοδο της σύλληψής του

O Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί μετά τον εντοπισμό γιάφκας της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο ίδιος δεν παραδέχεται τη συμμετοχή του στην οργάνωση. Ο Σακκάς είχε εξαφανιστεί μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Ο Κώστας Σακκάς, μετά τη σύλληψή του, τον Ιούνιο του 2013 ο Σακκάς ξεκίνησε απεργία πείνας και μετά από 14 μέρες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Στις 11 Ιουλίου το Συμβούλιο εφετών, αποφάσισε την αποφυλάκιση του με περιοριστικούς όρους, έπρεπε να παρουσιαστεί στις 10 Φεβρουαρίου του 2014 στο Α.Τ. Καμινίων, δεν το έκανε και από τότε αναζητούνταν. Μια εβδομάδα αργότερα “εμφανίστηκε” με επιστολή του στο Indymedia όπου δήλωνε πως δεν έχει σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε