Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του άτυχου πυροσβέστη από την Πάτρα – Αναζητείται γυναίκα μυστήριο

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του άτυχου πυροσβέστη από την Πάτρα – Αναζητείται γυναίκα μυστήριο

Οι δράστες της αιματηρής ληστείας σε σουπερ μάρκετ της πόλης αναγνωρίστηκαν από υπαλλήλους και πελάτες του καταστήματος…

Οι ληστές μπήκαν το Σάββατο στο super market Μαρινόπουλος χωρίς να έχουν καλυμένα τα προσωπά τους με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν από τους πελάτες και τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Πάτρας συνέλαβαν δύο Αλβανούς 20 και 21 ετών για την δολοφονία του 60χρονου πυροσβέστη Χρήστου Μαντά.

Ο 60χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, όταν προσπάθησε να σταματήσει τους ληστές, την ώρα που αυτοί ζητούσαν με την απειλή όπλου τα χρήματα από ταμία του σούπερ μάρκετ.

Οι άνδρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι των δύο δραστών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιεροθέου και Κορίνθου σε μικρή απόσταση από το super market, οι οποίοι στη συνέχεια τους οδήγησαν και σε τρίτο συνεργό που είναι μία γυναίκα.

Στο σπίτι βρέθηκε ένα όπλο το οποίο ωστόσο δεν είχε χρησιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, με την απειλή όπλου είχαν ληστέψει περίπτερο στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στην Πάτρα την 23.30 ώρα της 29-04-2011.

Η γυναίκα αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής του όπλου, που βρέθηκε στο σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: O νεκρός πυροσβέστης στη ληστεία του σούπερ μάρκετ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε