Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο

Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο

Ένα περίεργο περιστατικό έγινε το πρωί, την ώρα που ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνω, Πάνος Καμμένος έφευγε από το σπίτι του στην Βουλιαγμένη για να κατευθυνθεί στα γραφεία του κόμματος. Πρωταγωνιστής, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας….

Σύμφωνα και με την αστυνομία, κατά την διάρκεια της διαδρομής, η συνοδεία του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντιλήφθηκε ότι ένας άνδρας σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, τους παρακολουθούσε.

Επικοινώνησαν με το κέντρο και ζήτησαν την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ. Στην λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Διογένη οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άγνωστο άνδρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι αστυνομικός! Η μηχανή στην οποία επέβαινε δεν είχε πινακίδες και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε γιατί ακολουθούσε τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και παρακολουθούσε μια γυναίκα και όχι τον κ. Καμμένο. Με την περίεργη υπόθεση ασχολείται το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέ, καρέ το χτύπημα στη Ν.Δ. – “Βόλτα” μπροστά στο κτίριο έκαναν οι δράστες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε