Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας

Συνελήφθη στα Μέγαρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, 25χρόνος δραπέτης που διέπραττε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμούς, μαζί με τουλάχιστον τέσσερις συνεργούς του.

Από την έρευνα, που διενήργησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μεγάρων, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο, μαζί τους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, διέπραξαν επτά διαρρήξεις ΙΧ αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του σταθμού του προαστιακού Μεγάρων, πέντε κλοπές ΙΧ αυτοκινήτων και δύο κλοπές μοτοσυκλετών από τις περιοχές Μεγάρων, Μάνδρας και Κορίνθου.

Επίσης, διέπραξαν πέντε ακόμα ληστείες, ενώ έκαναν και επτά απόπειρες στις προαναφερόμενες περιοχές, σε βάρος οδηγών ΙΧ αυτοκινήτων και ιδιοκτητών καταστημάτων και πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες χρησιμοποιούσαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα για να ανακόψουν τη πορεία ή για να προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα σε αυτοκίνητα.

Με αυτό τον τρόπο τα ακινητοποιούσαν και στη συνέχεια με απειλή και -σε μερικές περιπτώσεις- χρήση μαχαιριών, σιδηρολοστών και ροπάλων λήστευαν τους οδηγούς τους. Κατόπιν, εγκατέλειπαν τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν ή τα έκαιγαν.

Ο 25χρονος αναζητείτο για απόδραση από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, στο οποίο ήταν έγκλειστος και δεν επέστρεψε έπειτα από 10ήμερη κανονική άδεια, που είχε λάβει στις 8 Νοεμβρίου.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε