Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Συνελήφθη για ναρκωτικά γνωστό μοντέλο!

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε 21χρονη καλλονή που είχε στην κατοχή της ναρκωτικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso το πασίγνωστο μελαχρινό μοντέλο, το οποίο πρόσφατα πρωσταγωνίστησε και σε ροζ dvd, κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών να έχει ύποπτη συναλλαγή με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου στην περιοχή της Κυψέλης. Η αστυνομία παρακολούθησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός μέχρι τη στιγμή που μπήκε σε ένα ίντερνετ καφέ στην ίδια περιοχή.

Τότε οι αστυνομικοί πλησίασαν το μοντέλο και μόλις του γνωστοποίησαν την ταυτότητά τους, του ζήτησαν να ελέγξουν την τσάντα του. Σοκ προκλήθηκε όταν βρήκαν μια νάιλον συσκευασία με χασίς βάρους 2.5 γρ. και δέκα ηρεμιστικά χάπια. Παράλληλα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί που ακολούθησαν τον 40χρονο βρήκαν επίσης ναρκωτικές ουσίες όχι μόνο στο αυτοκίνητό του, αλλά και στο σπίτι του όπου έκαναν έλεγχο. Εκεί βρισκόταν και ο αδερφός της 21χρονης καλλονής.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του μοντέλου στα δυτικά προάστια και στο δωμάτιο του αδερφού της βρέθηκε ταμπακέρια με έντεκα ηρεμηστικά χάπια. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου ο αρμόδιος εισαγγελέας της Αθήνας άσκησε δίωξη για διάθεση, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και τους παρέπεμψε σε δίκη για τις 18 Ιουνίου. Το μοντέλο, ο αδελφός της και ο 40χρονος πολιτικός μηχανικός δήλωσαν χρήστες και επικαλέστηκαν τις διατάξεις του νόμου για την αντιμετώπιση των χρηστών παράνομων ουσιών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε