Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Συνελήφθη ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δ. Ελλάδας για χρηματισμό – Τον “έδωσαν” οι ελεγκτές

Συνελήφθη ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δ. Ελλάδας για χρηματισμό – Τον “έδωσαν” οι ελεγκτές

Στη σύλληψη του Διευθυντή στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα και δυο ακόμα υπαλλήλων με την κατηγορία του χρηματισμού προχώρησε η αστυνομία.

Η επιχείρηση άρχισε – σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το mylefkada.gr – πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στη Λευκάδα κατήγγειλε πως εκβιάζεται από συγκεκριμένους ελεγκτές του ΣΔΟΕ Πατρών.

Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του απαίτησαν το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να μην του “χαμηλώσουν” το πρόστιμο που εκκρεμούσε σε βάρος του για βεβαιωμένες παραβάσεις..

Οπως γράφει το patrastimes.gr οι αστυνομικές αρχές της Λευκάδας έκλεισαν ραντεβού με τους δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ, 54 και 58 ετών, σε γνωστή καφετέρια του νησιού και προσημειώθηκαν τα χρήματα.

Αφού έγινε η συναλλαγή μέσα στο κατάστημα οι υπάλληλοι συνελήφθησαν αμέσως μόλις επιχείρησαν να βγουν έξω καθώς τους περίμενε η αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στα σπίτια των δύο υπαλλήλων που συνελήφθησαν στη Λευκάδα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 46.950 ευρώ στο σπίτι του 58χρονου και το χρηματικό ποσό των 19.360 ευρώ στο σπιτι του 54χρονου.

Οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πατρών υπέδειξαν τον προϊστάμενό τους ως άμεσα εμπλεκόμενο στην υπόθεση, γεγονός που διεύρυνε τις έρευνες και στην Πάτρα όπου στην κατοχή του διευθυντή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47.000..

Οι τρεις συλληφθέντες πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα ενώ αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για χρηματισμό, δωροδοκία, απιστία περί την υπηρεσία κ.α.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Βουλευτής “έφαγε πόρτα” σε κηδεία!

Κρέστενα: Τον βρήκαν κρεμασμένο στο σπίτι του – Τους είχε πει ότι θα “φύγει”

Λέσβος: Κάλεσε την αστυνομία επειδή κάπνιζε ο δήμαρχος!

Αταλάντη: Καταγγέλλει για βιασμό 69χρονο κτηνοτρόφο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε