Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Συνελήφθη ο γιος του αστυνομικού για την αιματηρή συμπλοκή των οπαδών στην Κόρινθο

Συνελήφθη ο γιος του αστυνομικού για την αιματηρή συμπλοκή των οπαδών στην Κόρινθο

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί ο γιος του αστυνομικού που συμμετείχε στα χθεσινά επεισόδια με καλάσνικοφ που οδήγησαν στον τραυματισμό ενός 27χρονου και ενός 28χρονου.

Υπενθυμίζεται πως το επεισόδιο έγινε μετά από “ραντεβού” για συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, μετά από τον προχθεσινό αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟ με τη Σιέννα.

Ο συλληφθείς που φέρεται να είναι αυτός που κανόνισε τη συνάντηση, υποστηρίζει πως δεν πυροβόλησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του αγώνα και αφού είχε προηγηθεί επεισόδιο σε σύνδεσμο του ΟΣΦΠ, ο 22χρονος γιος του αστυνομικού που είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Αθήνας, κάλεσε στο τηλέφωνο 27χρονο οπαδό του ΠΑΟ, με τον οποίο είχε προηγούμενα, κλείνοντας του ραντεβού για να λύσουν τις… διαφορές τους από κοντά.

Το σημείο της συνάντησης, που κανονίστηκε για τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ήταν μια αλάνα στην περιοχή Καλλιθέα.

Ο 22χρονος φοιτητής έφτασε συνοδευόμενος από άλλα δύο άτομα ενώ λίγο αργότερα έκανε την εμφάνιση του και ο 27χρονος-και μετέπειτα τραυματίας- μαζί με έξι φίλους του.

Φαίνεται πως η αριθμητική υπεροχή των οπαδών του ΠΑΟ, τρομοκράτησε έναν από τους φίλους του 22χρονου, που κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο και έφερε ένα καλάσνικοφ με το οποίο και τραυμάτισε τους δύο οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Η αστυνομία γνωρίζει και τους δύο εμπλεκόμενους-φίλους του συλληφθέντος, οι οποίοι όμως παραμένουν προς το παρόν ασύλληπτοι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε