Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Συνεχίζουν απτόητοι τις κλοπές καλωδίων – Τρεις συλλήψεις σε Κιλκίς και Αλεξανδρούπολη

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθησαν χθες, για κλοπή καλωδίων από κολώνες φωτισμού της Εγνατίας Οδού, δύο Έλληνες ηλικίας 18 και 19 ετών. Είχαν κλέψει 300 μέτρα καλώδιο!

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν οι δύο νεαροί, βρήκαν τα καλώδια, συνολικού μήκους 300 μέτρων.
Στη συνέχεια τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, όπου, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν κλέψει τα ηλεκτρολογικά καλώδια από κολώνες φωτισμού της Εγνατίας Οδού.
Ο 19χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Στην Αξιούπολη Κιλκίς, συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 24χρονος για κλοπή υλικού του ΟΣΕ.
Κατασχέθηκαν 400 κιλά καλωδίων του ΟΣΕ, ενώ η αξία τους φτάνει τις 10.000 Ευρώ.

Τον έπιασαν στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αξιούπολης Κιλκίς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας. Ο 24χρονος ηταν σε φορτηγό και απομακρυνόταν από το Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έκανε κλοπές υλικού του ΟΣΕ, ενώ στο ποιμνιοστάσιο του σε αγροτική περιοχή της Αξιούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 400 κιλά καλωδίων τα οποία είχε κλέψει από το δίκτυο του ΟΣΕ.

Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς…

Διαβάστε ακόμα:

Λάρισα: Εισβολή της αστυνομίας σε τρένο με οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε