Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Η αστυνόμος “χορεύτρια” αποκαλύπτει

ΘΕΜΑ NEWSIT: Η αστυνόμος “χορεύτρια” αποκαλύπτει

Μιλώντας αποκλειστικά στο NewsIt η αστυνόμος με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες δηλώνει ενοχλημένη από τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν δούλευα σε νυχτερινό κέντρο απαντά μέσω του Νewsit η αστυνόμος Β΄ που το περασμένο Σάββατο τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ. “Το μόνο που έκανα είναι στον ελεύθερο μου χρόνο και φυσικά εκτός υπηρεσίας να βγαίνω και να διασκεδάζω. Το επαγγελματικό μου παρελθόν έχει κριθεί από τους εκάστοτε ανωτέρους μου και δεν προσδιορίζεται σε καμία περίπτωση από τις μουσικές και ενδυματολογικές μου επιλογές”. 

Για τις φωτογραφίες που εντόπισε η Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μας απάντησε πως μέσω της ιστοσελίδας MySpace επικοινωνούσα με φίλους που έχουν τις ίδιες μουσικές προτιμήσεις με μένα, ήταν κάτι απολύτως προσωπικό και για αυτό τον λόγο ποτέ δεν αποκάλυψα ούτε το όνομα μου ούτε φυσικά την ιδιότητα μου, πάντα έγραφα με ψευδώνυμο.

Ενοχλημένη φαίνεται να είναι και με τον τρόπο που πληροφορήθηκε από την υπηρεσία της το ότι έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

“Η σωστή διαδικασία που θα έπρεπε να είχε τηρηθεί θα ήταν να ενημερωθώ από την υπηρεσία μου, προτού ενημερωθεί οποιοσδήποτε μη εμπλεκόμενος και φυσικά πριν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το δελτίο τύπου από το αρχηγείο της αστυνομίας εκδόθηκε το Σάββατο το πρωί, ενώ η πρώτη επαφή προς εμένα σχετικά με το γεγονός ότι έχω τεθεί σε διαθεσιμότητα έγινε την Κυριακή το απόγευμα τηλεφωνικά. Δηλαδή προτεραιότητα της ΕΛΑΣ ήταν να ενημερώσει οποιονδήποτε άλλον την ενδιέφερε, εκτός από εμένα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κινηθεί δικαστικά η αστυνόμος – “χορεύτρια”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε