Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θαυμαστής του Πάσσαρη και λάτρης του twitter ο 29χρονος ληστής της Πάρου – Τι έγραφε σε Διαμαντοπούλου και Τσίπρα

Θαυμαστής του Πάσσαρη και λάτρης του twitter ο 29χρονος ληστής της Πάρου – Τι έγραφε σε Διαμαντοπούλου και Τσίπρα

Ποιός είναι στ’ αλήθεια ο 29χρονος απόφοιτος Θεολογίας από την Θεσσαλονίκη; Διαβόητος τρομοκράτης και ιδεολόγος; Ή απλός ληστής με βλέψεις δημοσιότητας; Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν σκωπτικά και “Αβερελ τρομοκράτη”.

Όπως και να’ χει ο Τάσος Θεοφίλου λάτρης των social media άφησε παντού τα ίχνη του με σχόλια που έκανε τόσο για την επικαιρότητα όσο και με αναρτήσεις για το πως να κάνει κάποιος μια καλή ληστεία.

Ο 29χρονος είχε “μιλήσει” στην Αννα Διαμαντοπούλου αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα μέσω facebook.

@adiamantopoulou γλυκούλα μου! τραβάς κι εσύ τον δικό σου Γολγοθά πάνω στα πτώματα μας… κουράγιο!, είχε γράψει στην πρώην υπουργό.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είχε γράψει επίσης: αν βγει ο Τσίπρας πρέπει να κάνει την φασιστοκτονία πλημμέλημα… ή στο ερώτημα Τσίπρας ή τανκς λέμε Τσίπρας. στο ερώτημα Τσίπρας ή χάος λέμε χάος!

Έγραφε επίσης στο facebook: «Τρόμαζα με τον Δημητροκάλη, γελούσα με τον Σεχίδη, εκστασιαζόμουν με την 17Ν. Ενηλικιώθηκα με την θορυβώδη απόδραση Πάσαρη».

«Ένας μπάτσος δεν έχει δίκαιο ή άδικο. Δεν μπορεί να είναι τίμιος ή λαμόγιο. Ένας μπάτσος απλά είναι φτιαγμένος από κατώτερης ποιότητας υλικό. Αυτό είναι όλο».

Ενα ακόμα στοιχείο που εξετάζει η ΕΛΑΣ είναι τα γραφόμενα του σε ένα διήγημα που ονομάζει «Τελετουργία σε τέσσερις πράξεις» και περιγράφει τη ληστεία μίας τράπεζας:

«Ο διευθυντής παριστάνει τον φιλικό. Πιστεύει ότι μπορεί να μιλήσει την γλώσσα των ληστών. Οι ληστές αδιαφορούνε σε ποια γλώσσα θα υπακούσει ο διευθυντής. Σαφείς και κοφτές εντολές σε τόνο: Δεν είμαστε φίλοι. Γάμα την κωλοτράπεζα και σκέψου την ζωή σου. Μην την λυτρώσεις. μην πάρεις πάνω σου τα κρίματα της. Υπακούει. Οι κρόταφοι του διευθυντή έχουν σταγόνες ιδρώτα. Ο ιδρώτας στους κροτάφους των ληστών δεν φαίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG TOY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aδίστακτος τρομοκράτης και μάλιστα ηγετικό στέλεχος ο 29χρονος θεολόγος; – Ένα προς ένα τα λάθη που έκανε – Πως “έκαψε” ο ίδιος τον εαυτό του

Αυτός είναι ο 29χρονος Τ. Θεοφίλου – Οι “Πυρήνες της φωτιάς” πίσω από τη ληστεία και το φονικό της Πάρου – Ψάχνουν τα κρυσφήγετά τους

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 29χρονο – Οι “Πυρήνες της Φωτιάς” πίσω απο τη ληστεία της Πάρου και τη δολοφονία του Δ. Μίχα

Το DNA “μαρτύρησε” τον εκτελεστή της Πάρου – Ο 30χρονος δολοφόνος του Δ. Μίχα είναι γνώριμος της αντιτρομοκρατικής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε