Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θέμα χρόνου η σύλληψη των απαγωγέων της 64χρονης από το Μυστρά

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η πολυσύνθετη έρευνα για την περιπετειώδη απαγωγή μιας 64χρονης γυναίκας τα ξημερώματα στις 16 Αυγούστου από 3 κουκουλοφόρους στην περιοχή του Μυστρά.

Όλες αυτές τις ημέρες και κυρίως αμέσως μετά τις 19 του μήνα που η άτυχη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, έγινε εντατική επεξεργασία στο περιεχόμενο των συνομιλιών που έγιναν στο στάδιο της διαπραγμάτευσης και σε συνδυασμό με τις άρσεις του απορρήτου των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης και Αττικής που συνεργάστηκαν για τη λύση του γρίφου, φέρονται να συγκέντρωσαν επαρκή στοιχεία για την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.

Οι τρεις δράστες, φορώντας κουκούλες, είχαν μπει τότε από από ανασφάλιστο παράθυρο σε μια κατοικία στην περιοχή Μυστρά, όπου διαμένει ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας 66 ετών ο άντρας και 64 ετών η σύζυγός του. Με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό διακοσίων ευρώ και τρία κυνηγετικά όπλα, που κατείχαν νόμιμα.

Στη συνέχεια, με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ζευγαριού, οι δύο από τους δράστες μετέφεραν τους παθόντες, με δεμένα χέρια και καλυμμένα τα κεφάλια τους, σε υπαίθριο χώρο της Επαρχιακής Οδού Σπάρτης – Γυθείου, όπου εγκατέλειψαν τον άντρα εντός του αυτοκινήτου και αναχώρησαν με άλλο αυτοκίνητο, παίρνοντας μαζί τους τη σύζυγό του.

Οι δράστες, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, απαιτούσαν από τον 66χρονο ημεδαπό την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερη τη σύζυγό του. Τελικά όταν πείστηκαν ότι δεν υπήρχε καθόλου “κομπόδεμα” την άφησαν ελεύθερη.

Το πρωί στις 19 Αυγούστου, η 64χρονη εντοπίστηκε από ιδιώτη στην Επαρχιακή Οδό Σπάρτης – Γυθείου, και όπως διαπιστώθηκε, ήταν καλά στην υγεία της.

Διαβάστε επίσης:
Αδίστακτοι κακοποιοί απήγαγαν γυναίκα από το σπίτι της και την κρατούσαν όμηρο τρία 24ωρα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε