Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεοφίλου:”Δεν ήμουν καν στην Πάρο” – Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Θεοφίλου:”Δεν ήμουν καν στην Πάρο” – Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

“Δεν ήμουν καν στην Πάρο”, είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Θεοφίλου στον ανακριτή όπου απολογήθηκε νωρίτερα για την ληστεία της Πάρου. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ο συνήγορός του τόνισε ότι μπορεί να αποδειχθεί ότι την ημέρα της ληστείας δεν ήταν στο νησί. Ο ανακριτής διέταξε την προσωρινή κράτησή του.

Αυτή την ώρα απολογείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή για τυχόν εμπλοκή του σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Μεταφέρθηκε στο Εφετείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Την ίδια ώρα οι ειδικοί της αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των συνεργατών του.

Αρκετοί πολίτες έχουν επικοινωνήσει με την Αντιτρομοκρατική και οδηγούν τις Αρχές σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά και πρόσωπα που βρίσκονταν σε επαφή με τον Θεοφίλου και πιθανότατα έχουν σχέση με τη δράση του.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 25 έως και 30 ετών, που προέρχονται αμιγώς από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ανήκαν το 2010 στον «βοηθητικό» πυρήνα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και τώρα έχουν αναλάβει δράση, βγαίνοντας «μπροστά». Στους τρεις ή τέσσερις νεαρούς που επικεντρώνονται οι αστυνομικοί, προστίθεται και μία γυναίκα περίπου 30 ετών, η οποία είχε θεαθεί επίσης σε ρόλο αντιπαρακολούθησης στο Αγρίνιο και αλλού κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2010.

Ο Τοξοβόλος μίλησε!

“Δεν ήμουν εκεί” δηλώνει ο διαβόητος πλέον ως “τοξοβόλος” του Συντάγματος, τον οποίο οι αστυνομικοί στοχοποιούν ως έναν από τους δράστες της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, αλλά συμπληρώνει ότι τάσσεται με το μέρος των ληστών.
Ο νεαρός που καταζητείται από τους αστυνομικούς και για συμμετοχή στην οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς”, αναφερόμενος στη δολοφονία του άτυχου ταξιτζή μιλάει για τη δολοφονία ενός “ρουφιάνου” και δηλώνει τη συμπαράστασή του και στο πρόσωπο του Τάσου Θεοφίλου που συνελήφθη τόσο για συμμετοχή στη ληστεία, όσο και για εμπλοκή του στην οργάνωση Πυρήνες της φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι λέει ο “τοξοβόλος” για την αιματηρή ληστεία στη Πάρο

Μια τηλεκάρτα, 7 κλειδιά και ο… τοξοβόλος – Νέα στοιχεία για τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στην Πάρο

Θεοφίλου: “Ήμουν δεμένος όταν μου πήραν γενετικό υλικό” – Τι είπε στην απολογία του

Συνήγορος Θεοφίλου: Δεν έγινε σωστά η λήψη DNA – Πέντε κρησφύγετα πίσω από τα κλειδιά που βρέθηκαν επάνω του; – “Λαμπίκο” η γιάφκα της Λαμίας

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε