Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσπρωτία: Πατέρας και γιος σκότωσαν αστυφύλακα!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.02.2010 | 09:51
Πρώτη δημοσίευση: 02.02.2010 | 09:27

Οι δύο κτηνοτρόφοι φέρονται να ομολόγησαν ότι τον σκότωσαν γιατί τους δημιουργούσε προβλήματα με τα πρόβατα!

Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, πάγωσαν τα ξημερώματα. Ένας συνάδελφός τους, ήταν πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος έξω από στάνη με πρόβατα. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά ο 31χρονος αστυφύλακας που είχε χτυπηθεί στο κεφάλι ήταν ήδη νεκρός. 

Η πρώτη κίνηση των αστυνομικών ήταν να συλλάβουν τους ιδιοκτήτες της στάνης. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στο τμήμα και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αποκαλύφθηκαν τα πάντα. Ομολόγησαν ότι επιτέθηκαν στον αστυφύλακα με βαρύ αντικείμενο και του άνοιξαν το κεφάλι. "Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να τον σκοτώσουμε. Είχαμε προηγούμενα μαζί του, γιατί μας δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα με τα ζώα μας. Δεν θέλαμε όμως να κάνουμε φονικό".

Η υπόθεση όμως δεν τελειώνει εδώ. Πατέρας και γιος, όταν κατάλαβαν πως έχουν σκοτώσει τον αστυφύλακα προσπάθησαν να βγάλουν την ουρά τους απέξω. Αντί λοιπόν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, τηλεφώνησαν στην αστυνομία και είπαν πως υπάρχει ένας νεκρός έξω από τη στάνη τους! 

Πριν όμως φτάσουν οι αστυνομικοί, είχαν πάει στο σημείο συνάδελφοί τους που έκαναν περιπολία. Οι δράστες κρατούνται στην ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα...
   
   Διαδώστε αυτό το άρθρο