Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Σε μπλόκο της αστυνομίας… 380 κιλά χασίς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δράστες ομολόγησαν ότι τελικός τους προορισμός ήταν η Αθήνα – Χειροπέδες και σε μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη…

Αντιμέτωποι με τους άνδρες της δίωξης ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας ήρθαν στις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Φιλιατών 3 Έλληνες, οι οποίοι μετέφεραν 380 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα οι 3 λαθρέμποροι ναρκωτικών κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών καθώς κινούταν ύποπτα με δυο αυτοκίνητα ένα ΙΧ και ένα ημιφορτηγό σε δρόμο κοντά στα σύνορα με την Αλβανία.

Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών την κατάλληλη στιγμή έκαναν μπλόκο στο δρόμο, τους σταμάτησαν και ερεύνησαν τα δύο αυτοκίνητα. Μέσα στο ημιφορτηγό εντόπισαν 13 ταξιδιωτικούς σάκους οι οποίο ήταν γεμάτοι με τα 380 κιλά χασίς σε συσκευασίες τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι 3 έλληνες λαθρέμποροι, όλοι νεαρής ηλικίας, συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι το παράνομο φορτίο είχε προορισμό την αγορά της Αθήνας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στη Θεσσαλονίκη

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 32χρονη, με την κατηγορία ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.    Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά της, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν 27 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωϊνης και περισσότερα από 21 κιλά χασίς.

Επίσης, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα, τα τα οποία, όπως κατηγορείται, χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε