Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αλβανός καταζητούμενος για φόνο κυκλοφορούσε ανενόχλητος για 15 χρόνια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον έπιασαν στο αερορόμιο ”Μακεδονία” την ώρα που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει… σαν κύριος!

Διεθνώς καταζητούμενο άτομο, το οποίο διαφεύγει της σύλληψης από το 1996, παρά την καταδίκη του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του αερολιμένα «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος αλλοδαπός, για τον οποίο έχει εκδοθεί Ερυθρά Αναγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις αρχές της Αλβανίας, επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς μέσω Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά… έμεινε με το εισιτήριο στο χέρι, όταν διαπιστώθηκε η ταυτότητά του στο σημείο ελέγχου.

Ο συλληφθείς, αλβανικής καταγωγής και βρετανικής υπηκοότητας, έχει καταδικαστεί από αλβανικό δικαστήριο σε 24ετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή, όπως δήλωσαν στελέχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, κατόρθωσε τότε να διαφύγει και να ταξιδεύει ανενόχλητος σε διάφορες χώρες τα τελευταία 15 χρόνια, αποφεύγοντας τη σύλληψη.

Τη στιγμή της σύλληψής του, ο 39χρονος ήταν μόνος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί προς ποια χώρα του εξωτερικού επιθυμούσε να ταξιδέψει, ούτε αν είχε κατοικήσει και στην Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε