Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι εκβίαζαν για 5 χρόνια ανήλικο – Του είχαν πάρει 6.000€!

Το θύμα για 5 ολόκληρα χρόνια ζούσε φοβισμένο και έψαχνε τα χρήματα που του ζητούσαν οι εκβιαστές του…

Από τη μια μια συμμορία τριών ανηλίκων που υπό την καθοδήγηση ενός ενήλικα, εκβίαζε, απειλούσε και έκλεβε χρήματα. Από την άλλη ένα φοβισμένο παιδί που τα τελευταία χρόνια τους έδινε χρήματα και κοσμήματα για να ζήσει. Ο εφιάλτης του, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες στην οδό Μοναστηρίου.

Εκεί έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ένας από τους ανήλικους εκβιαστές και ο μεγαλύτερος της συμμορίας, που οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί παραδέχτηκαν ότι τα τελευταία 5 χρόνια απαιτούσαν εκβιαστικά από ανήλικο με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του, χρηματικά ποσά.

Οι δράστες συνολικά απέσπασαν τμηματικά 5.000 -6.000€ και χρυσαφικά αξίας 800€. Οι δύο δράστες κρατούνται, αναζητούνται οι δύο ανήλικοι που για την ώρα διαφεύγουν, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πρόκειται για έναν 18χρονο ομογενή κι έναν 20χρονο υπήκοο Γεωργίας, ενώ, όπως προέκυψε, στη συμμορία συμμετείχε και ο 18χρονος αδελφός του δευτέρου, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε